Revenger (2019) online subtitrat

The Revenger
Revenger (2019)

La începutul războiului împotriva răzbunării familiei sale, un fost detectiv se infiltrează pe o insulă îndepărtată care servește drept închisoare pentru criminali răi de moarte.
Simt că toată lumea a văzut deja acest film, dar m-am așezat în sfârșit și l-am urmărit aseară și a meritat să aștept. Revenger va fi cu ușurință unul dintre filmele mele de acțiune de top din 2019, cu o nouă legendă a acțiunii în Bruce Khan.

Nu pierde timp pentru a începe cu două femei urmărite de o grupă de bărbați în jungla de pe o insulă a închisorii. Acestea sunt salvate de un străin misterios (Kahn) care are o mască în stil Hannibal Lector și o jacheta, dar totuși reușește să scoată cu ușurință grupul de tâlhari. Faceți cunoștință cu Bruce Kahn. Noul badass de pe bloc.

Scenele de luptă sunt frumos filmate, așa că se simte ca un flick de kung fu de modă veche, unde putem vedea toată acțiunea fără tăieturi rapide sau cu o cameră cutremurătoare și Kahn este o bucurie de privit.
Nu este prea mult în poveste, dar nu este necesar; Kahn este în răzbunare împotriva unui ticălos bandajat care și-a ucis familia și nu se va opri de la nimic pentru a-și răzbuna.
Abia Kahn spune mai mult de 5 linii de dialog pentru întregul film și totuși ne înrădăcinăm pentru el în câteva secunde, deoarece este un badass singur și tăcut, care poate prelua legiuni de oameni răi, fără a sparge transpirația.

TJ Storm face, de asemenea, o apariție ca unul dintre ticăloși și el are o luptă impresionantă cu Kahn, unde vă faceți cu adevărat o idee despre cât de mare este Furtuna în timp ce se învârte peste el și are câteva mișcări fantastice.
Singura mea abordare reală cu filmul a fost umorul nedreptatit din partea domnului Bao și a celorlalți deținuți, care se potrivește cu tonul grav al poveștii și al restului filmului, dar, cu siguranță, oferă câteva râsuri.

În jur de o oră și 50 de minute ai crede că Revenger se poate simți întins, dar nu este deloc cu scene de lupte epice la fiecare câteva minute, ținându-ți ochii lipiți de ecran. Lupta culminantă este cu adevărat spectaculoasă și minunat de violentă, întrucât Khan se confruntă împotriva nemesei sale.

În general, Revenger este un element obligatoriu pentru fanii luptei, deoarece va fi unul dintre cele mai bune filme de acțiune ale anului cu o mulțime de acțiuni kung fu și un nou erou de badass în Bruce Kahn. Aștept cu nerăbdare să văd ce face în continuare. Revenger este acum pe Netflix.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2018 636 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar