Reign of the Supermen (2019) online subtitrat

Reign of the Supermen
Reign of the Supermen (2019)

La șase luni după ce Ultimul Fiu al lui Krypton a fost ucis de Doomsday, este supraomul domnesc în Metropolis. Și, pe baza creșterii amenințărilor pământești și a altei lumi, planeta are nevoie de un nou campion. Dar care dintre cele patru figuri care pretind Superman este adevărata afacere Om de oțel? Aceasta este premisa pentru noul film animat DC Universe animat Reign of the Superman , o continuare a spectacolului The Death of Superman din vara trecută . Disponibil acum pe digital, iar mâine pe DVD / Blu-ray, filmul este cel mai recent pentru a crea un pastiche de povești noi și clasice DC Comics, în cadrul continuității New 52.

Regizat de Sam Liu, cu un scenariu de Jim Krieg, și Tim Sheridan, Reign of the Supermen reușește să livreze o aventură de supereroi în mare parte plăcută, care poate sta pe cont propriu, în timp ce onorează arcul de benzi desenate din 1993 pe care se bazează. Rămâne scurt în a jongla prea multe personaje subdezvoltate și încearcă să spună o poveste epică în mai puțin de 90 de minute. Dar defectele sale sunt echilibrate cu o mulțime de scene pline de acțiune și cu o voce stelară care acționează.

Lumea este în doliu în urma uciderii lui Superman (exprimată de Jerry O’Connell) la mâna străinului Doomsday, echivalentul de supraveghere imparabil al lui Jason Voorhees. Dar după înmormântarea eroului de la sfârșitul lui The Death of Superman , mormântul său este spart, iar trupul dispăru – lăsând oamenii să se întrebe dacă Kal-El din Krypton este încă în viață. Acum, la o jumătate de an de la evenimente, absența lui se face simțită în ciuda sosirii unui Superboy cochet, sexist, în anii 90, care prinde o frază ( Cameron Monaghan) de Gotham ; un superman serios Cyborg (O’Connell și Better Call ‘s Patrick Fabian); un oțel blindat cu un ciocan, blindat / John Henry Irons (Cress Williams, Black Lightningse); și Eradicatorul brutal, purtător de vizor (Charles Halford) – fiecare purtând faimosul logo „S”. Iar Metropolis caută să stabilească cui ar trebui să i se ofere mantia oficială a lui Superman.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m 2019 1.352 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!