Ratchet & Clank - Ratchet şi Clank. Cavalerii galaxiei (2016) online subtitrat

Ratchet & Clank
Ratchet & Clank – Ratchet şi Clank. Cavalerii galaxiei (2016)

Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el. Bazat pe jocul de mare succes marca Sony Computer Entertainment, RATCHET ȘI CLANK. CAVALERII GALAXIEI dorește să facă cunoștință unui nou public de toate vârstele cu universul amuzant, insolent și burdușit de acțiune al eroilor noștri, oferind, în același timp, fanilor vechi ai jocului primul film de lung metraj despre aventurile lor preferate.

Atitudinea filmului este lăudabilă. Încearcă de fapt să te distrezi cu material care ar trebui să fie distractiv și, de asemenea, face distracție activă cu piesele demne de batjocură. Este la fel de nevinovat în abordarea sa cu toate acestea, precum un film care prezintă distrugerea mai multor planete.

Efortul este adesea evident și asta înseamnă că un număr bun de glume sunt mai amuzante la nivel teoretic decât pe cele practice. Aceasta este o problemă. Cealaltă majoră este că umorul nu merge decât departe. La un moment dat, filmul trebuie să se bazeze pe lucrurile la care anterior arunca distracție.

Eroul nostru improbabil este Ratchet (exprimat de James Arnold Taylor ), unul dintre ultimii din specia sa – un Lombax, care arată mai ales ca o pisică. El lucrează ca mecanic într-o vale deșertă a unei planete numite Veldin. Paleta de culori îndrăzneață a filmului este izbitoare și deține un nivel admirabil de detalii în crearea unei serii de lumi disparate – de la cartierul general al răufăcătorului de pe o planetă muntoasă, până la o metropolă agitată, care servește ca fundal pentru prima secvență a filmului.

Ratchet visează ca într-o zi să devină membru al Galactic Rangers, un cvartet de elită de războinici, condus de căpătâiul egotistic căpitan Qwark (vocea lui Jim Ward ), care apără galaxia de rău. După o bucurie dezastruoasă într-o mașină care zboară cu sufletul la gură , șeful lui Ratchet / tatăl adoptiv Grim (vocea lui John Goodman ), un blob purpuriu al unei creaturi cu urechi și urechi atrăgătoare, îl avertizează pe Lombax că trebuie să-și reducă așteptările față de ceea ce el poate ieși din viață.

Răufăcătorul de poveste este Drek (vocea lui Paul Giamatti ), un titan al industriei, cu un cap în formă de pere și o tunsoare flattop care se plimbă pe un cărucior plutitor. Planul său este de a anihila o serie de planete, de a lua cele mai bune secțiuni ale ruinelor și de a le împărți în utopia viselor sale. Între timp, el trebuie să se îngrijoreze de faptul că hochmenii săi sunt mai preocupați de telefoanele lor mobile decât de ordinele sale.

Robotul de la dreapta al lui Drek este Victor Von Ion (vocea lui Sylvester Stallone ), care tânjește să vadă o luptă reală, iar partenerul său de criminalist nebun este doctorul Nefarious (vocea lui Armin Shimerman ), care se vede ca fiind mai mult ” răzbunător „decât„ nebun „. Clank-ul eventual, pintenizat al lui Ratchet (vocea lui David Kaye ) este un model defect în armata de roboți a lui Drek. Băiatul drăguț, cu o chestiune de fapt, cu cuvinte și probabilități statistice de eșec, scapă de pe linia de asamblare. Clank face o aterizare de urgență pe Veldin, unde Ratchet află despre planul malefic al lui Drek și este hotărât să-l oprească pe cel rău – sperând să devină membru al Rangerilor Galactici în proces.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2016 321 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar