Ransom - Răscumpărarea (1996) online subtitrat

Ransom
Ransom – Răscumpărarea (1996)

Nominalizat in anul 1997 la Globul de Aur pentru cea mai buna prestatie masculina intr-un film artistic, Mel Gibson interpreteaza in thriller-ul „Rascumpararea” rolul unui intransigent magnat new-york-ez, pe nume Tom Mullen. Cand niste criminali periculosi ii rapesc fiul de zece ani, lumea lui Tom este pe cale sa se prabuseasca. La cererea rapitorilor, Tom pregateste 2 milioane de dolari pentru rascumparare. In paralel, FBI-ul pune la punct, in mare secret, o operatiune de salvare. Cand aceasta esueaza, Tom ia totul pe cont propriu, adoptand o tactica riscanta intr-o ultima incercare disperata de a-si recupera fiul in siguranta.
Printr-o miscare inteligenta Tom declanseaza un joc al nervilor, transformand banii de rascumparare in pretul fixat pe capetele rapitorilor, astfel ca spre final, tensiunea filmului atinge niste cote uriase.
Regizat de creatorul lui Apollo 13, Ron Howard – un expert in arta suspansului si a efectelor speciale – „Rascumpararea” are tot ce-i trebuie pentru a satisface gusturile celor mai inraiti fani ai filmelor de actiune.
In „Rascumpararea” rolul sotiei lui Tom este interpretat de frumoasa Rene Russo, care are ca si Mel Gibson o prestatie de impact. Vizionare Placuta!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 1m 1996 1.597 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar