Rango (2011) online subtitrat

Rango
Rango (2011)

Când Rango, un animal de familie pierdut, se învârte accidental în orașul Dirt, care se aruncă cu arma, șarpele mai puțin decât curajos găsește brusc că iese în evidență. Apreciată ca ultima speranță pe care orașul a așteptat-o, noul Sheriff Rango este forțat să-și joace rolul nou pe mâner.

„Rango” este un fel de minune: o comedie animată pentru cineastii deștepți, realizată în mod minunat, minunat de privit, satirică răutăcioasă și filmată (gâfâie!) În gloriosul 2-D. Culorile sale strălucitoare și personajele uimitoare izvorăsc de pe ecran și ne reamintesc cât de, foarte obosiți, suntem de personajele simplificate, care se ridică în mod slab în 3-D.

Acesta este un western inspirat de comic, meritat comparație cu „ Blazing Saddles ”, din care împrumută o mulțime de farts. Cu cât ai văzut mai multe filme, cu atât poți să-ți placă; chiar invită lilieci mari să atașeze atacul elicopterului în „ Apocalipsa acum ”. Dar să zicem că nu ați văzut multe filme. Să spunem că ești un copil. „Rango” te poate surprinde pentru că este un film de animație care joacă ca un film real și te implică într-adevăr.

Personajul din titlu este o șopârlă, exprimată de Johnny Depp . Doar o șopârlă obișnuită. Știi, verde și cu solzi și popeyes. Însă, în această umilă reptilă, vine responsabilitatea de a aduce civilizația în Dirt, un oraș occidental neînsuflețit, chinuit de răufăcători și care curge cu disperare pe apă.

Celelalte personaje sunt versiuni de dimensiuni mari ale tipurilor occidentale de bază. Există, de exemplu, Rattlesnake Jake ( Bill Nighy ), omul rău a cărui bandă ține orașul într-o apucătură de teroare. După ce Rango ucide accidental vulturul care a luat masa pe cetățenii lui Dirt, este convins de primar ( Ned Beatty ) să poarte insigna șerifului și să aducă legea la murdărie. Aceasta implică o discuție dură în saloane, față în jos pe Main Street și o secvență de alunecare între zidurile cu canion înalt, care este un nod în direcția „Star Wars”.

„Rango” îi iubește pe occidentali. Sub nivelul său de benzi desenate se află o bază temeinică bazată pe nenumărate occidentali clasici, în care (a) omul nou ajunge în oraș, (2) se confruntă cu răufăcătorul local și (3) se confruntă cu o probă a eroismului său. Murdaria nu are doar șerpi, ci vulturii cu care să lupte, așa că mâinile lui Rango sunt pline. Și atunci este problema crizei apei. Dintr-un anumit motiv, revenind la tradiția veche a desenelor animate despre oamenii care se târăsc prin deșert, setea este întotdeauna un subiect de succes pentru animație.

Filmul este minunat bine desenat. Personajele sunt exagerat de sălbăticite, da, dar cu o minusculă detalii și grijă iubitoare. Filmul respectă tradiția clasicilor animați desenați cu atenție și face lucruri interesante cu spațiu și perspectivă cu secvențele sale de acțiune sălbatică. Regizorul este Gore Verbinski , care l-a regizat pe Johnny Depp în trei dintre filmele „Pirații din Caraibe”. Cred că el beneficiază aici de claritatea desenelor de animație, în comparație cu tendința filmelor „ Pirații ” de a se pierde în freneziile CGI. Da, animația este, de asemenea, imagini generate de computer în aceste zile, dar începe cu artiști, desene și picturi și o lume văzută clar.

Filmul este evaluat PG. Sper că va fi uriaș la box office. Godard a spus că modalitatea de a critica un film este să faci un alt film. „Rango” este un divertisment splendid și cu aspect deosebit, cu o poveste puternică, energie nelimitată și o distribuție vocală de prim rang, incluzând, de asemenea, Abigail Breslin , Ned Beatty în calitate de primar cu dizabilități, Alfred Molina , Bill Nighy, Stephen Root , Timothy Olyphant , Ray Winstone și, da, Harry Dean Stanton . Nu, Sam Elliott , dar nu poți avea pe toți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 47m 2011 1.272 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar