Rampage: President Down (2016) online subtitrat

Rampage: President Down
Rampage: President Down (2016)

Bill Williamson (Brendan Fletcher) a revenit din nou, e viu și nevătămat și face o misiune de recunoaștere în jurul DC. De data aceasta el vrea să provoace o perturbare majoră a populației în interiorul SUA, care duce la consecințe devastatoare cu urmari în întreaga lume. Noua lui misiune este să-l ucida pe președintele Statelor Unite și să anihileze Serviciul Secret.

Campania de teroare a lui Bill Williamson împotriva elitei corupte, capitaliste a SUA și tot ceea ce înseamnă. Îmi place pentru nenorocit aceste filme. Președintele a fost tot ce mă așteptam … ei bine, poate nu chiar, dar nu se reduce. Și având în vedere că este practic un film independent, cred că este un iad mult mai bun decât ar trebui. Cele mai multe dintre gaurile de fund care regizează filme mari la Hollywood în aceste zile, probabil, nu au putut filma o singură scenă pentru ceea ce trebuie să coste asta. Și ultimul stand al lui Bill, în care se ocupă cu o poziție de agenți FBI și poliția SWAT în pădure pentru o confruntare finală arată absolut sângeros. Uluitoare. Îmi amintesc că Uwe a vorbit despre cum a fost capabil să angajeze o mulțime de oameni implicați la un tarif mai mic decât de obicei, datorită filmărilor într-o perioadă liniștită a anului. A învățat multe regizând imagini cu buget redus de-a lungul anilor și este plătit. Acțiunea depășește cu siguranță ceea ce am văzut în Rampage: Pedeapsa capitală. Dacă acesta este într-adevăr ultimul său film, el va ieși cu demnitate. Secvența de acțiune este naibii de brutală, cascadorii fiind aruncați prin aer în toate direcțiile și carcasele de coajă care zboară peste tot. Nu mai vorbim de oameni care se lovesc de pâlcuri cu aspect realist, scuipați neapologic guri de sânge și intestine, observând numărul de corpuri și ridicând haosul la niveluri ultra violente. Dacă acesta este într-adevăr ultimul său film, el va ieși cu demnitate. Secvența de acțiune este naibii de brutală, cascadorii fiind aruncați prin aer în toate direcțiile și carcasele de coajă care zboară peste tot. Nu mai vorbim de oameni care se lovesc de pâlcuri cu aspect realist, scuipați neapologic guri de sânge și intestine, observând numărul de corpuri și ridicând haosul la niveluri ultra violente. Dacă acesta este într-adevăr ultimul său film, el va ieși cu demnitate. Secvența de acțiune este naibii de brutală, cascadorii fiind aruncați prin aer în toate direcțiile și carcasele de coajă care zboară peste tot. Nu mai vorbim de oameni care se lovesc de pâlcuri cu aspect realist, scuipați neapologic guri de sânge și intestine, observând numărul de corpuri și ridicând haosul la niveluri ultra violente.

Povestea: Bill se ascunde în pădure la câteva sute de mile de Washington. Acum are o iubită și un fiu bebeluș, precum și o mică armată de adepți în lume, oameni pe care i-a atins cu mesajul său politic și, acțiunile afirmative, marca sa unică de control al populației. După ce și-a onorat abilitățile cu o pușcă de lunetist, se urcă într-un tren până la DC și îl scoate pe președintele Statelor Unite, inițind un manhunt masiv, ca să nu mai vorbim de tot războiul nuclear. Agenții FBI Jones și Molokai sunt responsabili de anchetă și îl identifică pe Bill din filmările CCTV. Dar, mulțumită unei alunițe din birou, Bill Bill Tenderville este întotdeauna cu un pas înaintea detectivilor. Îi deranjează și îi amenință familiile, îi îndepărtează în ascunzătorul său pentru confruntarea finală și urmează un holocaust plin de violență baletică.

Uwe Boll și Bredan Fletcher și-au pus cu adevărat inima și sufletul în acest proiect. Fletcher este mânia lui Dumnezeu, precum și arata latura sa sentimentală, având acum un fiu de copil care să ia în considerare și să exprime speranțele zadarnice ale tuturor părinților din 99% defavorizați. Bine, deci e cam ipocrită, având în vedere numărul de oameni nevinovați pe care Bill i-a tăiat în ultimele două filme, dar dracu, dacă te oprești să-ți faci griji pentru că ai lipsi de rost. Motivațiile și justificările sale sunt explicate destul de clar, până la punctul în care unul dintre agenții care îl urmăresc chiar trebuie să recunoască că este de acord cu tot ce spune, doar nu în felul în care merge în acest sens. Amintiți-vă ce a spus directorul de televiziune al lui Uwe Boll în Capital Pungment – „El are dreptate” – este păcat că personajul nu a reapărut, Boll a fost amuzant ca naibii în acea parte.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2016 427 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar