Rambo: Last Blood - Ultima luptă (2019) online subtitrat

Rambo: Last Blood
Rambo: Last Blood – Ultima luptă (2019)

În încercarea disperată de a-mi trage amintirea despre orice despre „Rambo”, încercarea din 2008 de a reînvia celelalte francize notabile ale lui Sylvester Stallone , am revenit la recenzia pe care am scris-o când a apărut. În ultimul paragraf, am scris: „Poate dacă se descurcă bine la box office, îl va inspira pe Stallone să scrie și să dirijeze o înfășurare adecvată pentru un personaj care i-a servit mult și bine – unul care îi va permite să se confrunte. lumea reală în loc de mediul subcomic al acestui efort dezamăgitor. ” Ei bine, au trecut unsprezece ani, iar Stallone i-a mai dat lui John Rambo încă o ocazie cu „Rambo: Ultimul sânge”. Titlul este poate cel mai inteligent lucru despre el.

Pe măsură ce filmul se deschide, Rambo trăiește o viață liniștită pe ranch-ul său din Arizona, unde își petrece acum timpul antrenând caii, aruncându-și familia adoptată, Maria ( Adriana Barraza ) și nepoata ei de facultate Gabrielle ( Yvette Monreal), așezat pe verandă în balansoarul său, contemplând probabil cum acțiunile sale din „Rambo III” ar fi putut contribui la formarea talibanilor. Bine, poate nu este în totalitate liniștitor – ia multe tone de pilule pentru a combate PTSD, are un sistem elaborat de tunel subteran pe care l-a săpat sub casa sa (locația perfectă pentru flashback Nam ocazional) și îi mărturisește lui Gabrielle la un moment dat că, în ceea ce privește furia lui interioară, „încerc doar să păstrez un capac.” După ce i-a urmărit tatăl pierdut în Mexic, Gabrielle vrea să coboare pentru a-l vedea și a înțelege de ce a plecat ani mai devreme. Rambo încearcă să o avertizeze că este aproape cel mai oribil cesspool de pe Pământ, dar știi că aceste fete spunky legate de colegiu, cu viitoruri strălucitoare, aparent în fața lor. La aproximativ nouă minute după trecerea frontierei,Oscar Jaenada ) și Hugo ( Sergio Peris-Mencheta ).

Când Rambo primește știrea că Gabrielle a plecat în Mexic, pleacă în urmărire, dar prima sa întâlnire cu gașca Martinez se încheie cu el bătut brutal și lăsat mort pentru o alee cu o cicatrice nou-sculptată în față. El este salvat de Carmen ( Paz Vega ), o „jurnalistă independentă”, care este acolo pentru a tinde la rănile sale și a oferi expunerea necesară. După vindecare, Rambo se întoarce în articulația Martinez pentru a-l salva pe Gabrielle în ceea ce se simte ca un omagiu și mai violent la punctul culminant deja grosolan al „ Taxi Driver ”. Acesta, după cum se dovedește, este toate preludiul momentului culminant al filmului, în care hoarde de ucigași mexicani se întorc la rancha Rambo înarmați până în dinți și afară pentru sânge, doar pentru a descoperi că i-a oferit tunelurilor sale „ Acasă singur”- Stiluri de machiaj prin împrăștiere cu capcane. Toate, astfel încât să poată merge după ele cu săgeți, cuțite, puști tăiate tăiate, vârfuri, mine și, poate cel mai crud dintre toate, sunetul The Doors care face „Five to One” peste un difuzor în încălcarea clară a Geneva Convenții.

Luat pur și simplu pe propriile sale merite, „Rambo: Ultimul sânge” este un film incontestabil îngrozitor. În timp ce versiunea anterioară ar fi putut să-mi aducă în minte multe dintre knock-out-urile ieftine „Rambo” produse în anii ’80 de Cannon Films și care prezintă like-urile lui Chuck Norris sau Michael Dudikoff , acesta se simte mai mult ca un articol direct-video, care este inexplicabil a făcut-o la multiplexuri. Scenariul de Stallone și Matthew Cirulnickeste o lucrare de neiertat neplăcută, în care chiar și cei mai rudimentari dintre punctele de complot au fost aruncați deoparte, dialogul este jenant de grea („Vreau să știe că vine moartea”) și emoțiile cinetice care au făcut „Rambo: primul sânge” Partea a II-a ”ce poate fi observată a fost înlocuită cu carnavalul deasupra (eficientizat și mai puțin prin încrederea excesivă pe gorele CGI). În spatele aparatului de fotografiat, Adrian Grunberg(care a făcut anterior „Obțineți Gringo”, un sleazefest la sud de graniță, realizat cu un anumit stil și spirit), este în mod clar direcționând acest lucru prin numere, dar, pe baza stilului vizual excesiv de întunecat și a punerii în scenă stângace, nu iese niciodată din singure cifre. Da, unele dintre bucățile nebunești din timpul întinderii finale sunt amuzante într-un mod bolnav, dar chiar și acele momente sunt prea puțin și mult prea târziu pentru a ajuta mult mai mult.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2019 659 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar