Ragnarok online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 6 Episoade
Ragnarok

Magne (David Stakston), fratele său Laurits (Jonas Strand Gravli) și mama lor Turid (Henriette Steenstrup) se mută la Edde, Norvegia, unde băieții au crescut până când tatăl lor a murit când erau mici. Turid a obținut o treabă bună la fabrica locală Jutul Industries. „Este o prostie”, spune Laurits în engleză. Când intră în oraș, Magne încearcă să-l ajute pe un bătrân într-un scuter, iar o femeie în ondulatoare îl găsește și îi atinge fruntea; ochii i se aprind. Cumva Magne simte că va ploua, în ciuda cerului fiind senin. Destul de sigur, se revarsă.

În prima lor zi de școală (frații sunt în aceeași clasă; Laurits a fost sărit peste câțiva ani, în timp ce Magne a fost reținută de dislexie), Magne găsește un spirit înrudit în Isolde (Ylva Bjørkaas Thedin), care face videoclipuri pe YouTube despre mediu și este îngrijorat de faptul că ghețarul care se află pe lanțul montan local se topește din cauza schimbărilor climatice. De asemenea, nu a ajutat că vremea din Edde a fost caldă în mod rezonabil la sfârșitul iernii.

Familia Jutul controlează destul de mult orașul, contribuind la publicitatea revenirii sale ca destinație naturală, în timp ce îl poluează cu afacerile lor. Vidar (Gísli Örn Garðarsson) deține fabrica care a angajat Turid; Ran (Synnøve Macody Lund) este directorul liceului; Fjor (Herman Tømmeraas) și Saxa (Theresa Frostad Eggesbø) sunt cei mai populari studenți. Când Vidar se întoarce cu vechiul său prieten Turid și Magne, bănuiește că ceva cu Magne este bine. Mai târziu, vedem că Vidar este mai mult decât un simplu industrial lacom.

Magne începe să aibă o zdrobire pe o studentă foarte jos pe pământ, pe nume Gry (Emma Bones), și află că Isolde a avut o zdrobire de-a lungul vieții pentru Saxa, dar promite să o tacă. De asemenea, descoperă că se simte mai puternic decât obișnuia și nu mai are nevoie de ochelarii să se vadă. Când Isadora îl invită să urce la ghețar, astfel încât să poată măsura cât este de retras, el se ridică în adidași și nici măcar nu se obosește. Când primește un text de la Laurits că mama lor are probleme, el răsare și se întoarce în oraș, doar ca să vadă că fratele său a tras o faimă asupra lui. Apoi îl vede pe Isolde, care se prăpădește de pe munte și se întâmplă ceva oribil.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

45m 2020 746 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: Ragnarok
  • In derulare: Da
  • Data lansari: 31-01-2020
  • Data finalizari: 31-01-2020
  • Genul: Actiune, Aventura, Drama
  • Regizori: Adam Price
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!