Racing Extinction - Extincție galopantă (2015) online subtitrat

Racing Extinction
Racing Extinction – Extincție galopantă (2015)

Documentarul Racing Extinction/Cursa distrugerii, in regia lui Louie Psihoyos, produs de Oceanic Preservation Society si distribuit de Discovery Channel, in cele 90 de minute, ne prezinta fortele negative care pot conduce la extinctia a jumatate din speciile de pe pamant.

Un document care examinează zecimarea speciilor acvatice care ne amenință oceanele
Noi, oamenii, putem vedea doar un spectru foarte restrâns al ceea ce este acolo. Există o lume întreagă ascunsă ochilor noștri, iar ceea ce nu vedem ne amenință supraviețuirea planetei noastre, potrivit realizatorului Louie Psihoyos . Cu o distracție și iluminare fascinantă, Racing Extinction a distrus publicul Sundance la o apreciere extatică pentru iluminarea cogentă a unui subiect de viață și moarte.

Filmul este o privire captivantă și plină de supărare asupra speciilor acvatice pe cale de dispariție din lume, dar este, de asemenea, o revelație înfricoșătoare a ceea ce fac metanul și carbonul în ocean. De multe ori ne facem griji pentru calitatea aerului, dar calitatea oceanelor este o catastrofă trecute cu vederea, care așteaptă să se întâmple.

Folosind imagini care arată clar metanul care se aruncă în aerul nostru (o mare parte din flatulența bovinelor), cineastul / fotograful / scafandrul / paleontologul Louie Psihoyos vizualizează pentru noi vătămarea excesivă și adesea ilegală pe care omenirea o comite asupra speciilor pe cale de dispariție.

Făcând parte din filmele de gherilă, în timp ce Psihoyos și echipajul său îndrăzneț infiltrează densii criminali chinezi care sculptează și vând specii pe cale de dispariție, cum ar fi rechinul și balena, acest documentar rezonează la nivel urgent. Mai presus de toate, Racing Extinction este un apel înfiorător la acțiune pentru a opri otrăvirea oceanelor înainte de a avea ca rezultat distrugerea planetei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2015 434 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar