Puerto Ricans in Paris (2016) online subtitrat

Puerto Ricans in Paris
Puerto Ricans in Paris (2016)

Luis (Luis Guzmán) și Eddie (Edgar Garcia) sunt doi ofițeri portoricani ai poliției din New York City. Ei călătoresc la Paris pentru a ajuta pe designerul Colette (Alice Taglioni) să găsească un hoț care vinde pe piața neagră noul său model de geantă de mână…

„Puerto Ricans in Paris” (co-scris de Edelman și Neel Shah ) are o configurație clasică-ciocnire a culturii. Eddie ( Eddie Garcia ) și Luis (Guzmán) sunt cumnate, care au, de asemenea, o carieră de detectivi de succes din NYPD, care au înfășurat inele de modă contrafăcute, care ies în afara magazinelor de pe Canal Street. Munca lor a atras atenția designerului francez de genți Colette ( Alice Taglioni ), care zboară la New York, în toată frumusețea ei franceză cu fuste scurte, cu ochelari de soare uriași, pentru a le cere personal să o ajute să urmărească un prototip furat al unuia dintre pungile ei. Cei doi băieți salt la șansă, nu doar din cauza banilor recompenselor care le sunt oferite, ci și ca o evadare din cele două seturi foarte diferite de probleme ale femeilor lor: Eddie și Gloria ( Rosie Perez, un alt actor esențial al personajelor) sunt împreună de când erau adolescenți, au o grămadă de copii, iar relația lor este un amestec de plictiseală și iritare; Luis se întâlnește cu Vanessa ( Rosario Dawson , foarte amuzantă în rolul ei mic) de ceva vreme, dar refuză să răspundă întrebării. E furioasă. Paris reprezintă nu numai o evadare din toate acestea, ci o validare lucrativă a competenței lor în calitate de detectivi.

În mod surprinzător, și revigorant, aspectul „ciocnirea culturii” a „purtașilor din Paris” nu este motorul de conducere al complotului sau sursa de energie și umor a filmului. Da, este amuzant când Guzmán, în cămașa lui hawaiană puternică, se aruncă la o femeie franțuzească pe trotuar și cere să arunce o țigară, numindu-i „mami” în proces. Există multe astfel de scene și toate sunt amuzante, dar Edelman nu laptelește situația pentru tot ce merită, așa cum s-ar putea aștepta. În schimb, el se concentrează asupra cazului în care băieții au fost angajați pentru a rezolva și diagrama bizantină a Venn-urilor suspecților, dar mai ales pe dinamica lor ca duo și interacțiunile lor cu alte personaje. Garcia și Guzmán, care au avut amândoi roluri în serialul HBO al lui Edelman „Cum să-l facem în America” au chimia ușoară a tipilor care s-au cunoscut pentru totdeauna.

Eddie și Luis se găsesc cufundați în lumea lui Colette în timp ce îi trage în jurul petrecerilor și cluburilor de noapte. Ea și Eddie formează o legătură surprinzătoare și bruscă, care are mai mult de-a face cu luptele de a fi părinte decât orice sex sau romantic. Pare a fi o adevărată prietenie și Luis privește cu suspiciune. Luis lovește cu fiecare fată franceză de care se apropie și nu poate înțelege de ce Colette pare să o prefere pe Eddie față de el. Există o secvență foarte amuzantă în care Eddie are un succes uriaș la o cină și bietul Luis nu poate scoate o sentință completă înainte ca cineva să-l întrerupă. Între timp, în timpul zilei, Eddie și Luis sunt sub acoperire ca șefi saudiți sau traficanți internaționali de droguri, pentru a cerceta diferiții suspecți. Este complet ridicol și complet distractiv.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 22m 2015 858 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar