Proximity (2020) online subtitrat

Proximity
Proximity (2020)

Ryan Masson aduce o calitate globală adecvată rolului lui Isaac, un inginer computerizat la Laboratorul de Propulsie Jet de la NASA din Pasadena. Tinerețimea lui, însă, distrage atenția; la început m-am întrebat dacă era student înscris într-un program special. Isaac se luptă cu un fel de traumă, implicând probabil moartea tatălui său. Acest lucru nu este niciodată lămurit în totalitate, dar scenariul lui Demeusy (dintr-o poveste a lui și a cinematografului Jason Mitcheltree) folosește acel unghi al personajului pentru a introduce utilizarea obișnuită a aparatului foto de către Isaac în scopuri video-jurnal terapeutic. Aparatul foto este cu el când, în timpul unei drumeții montane, asistă la un accident de meteoriți, vede o farfurie învârtită și se uită în ochii unui extraterestru.

Revenit la viața sa cu un decalaj de memorie de trei zile, un sentiment neliniștit și un braț rănit, Isaac este privit îngrijorat de la colegii săi (Max Cutler, Kylie Contreary). Determinat să se conecteze cu oameni care au avut experiențe similare, el postează dovezi video ale evenimentului, provocând amestecul obișnuit de comentarii din partea credincioșilor recunoscători și a celor care se declară derivați care îl declară o fraudă. Un intervievator local din timpul emisiunii de zi (Sarah Navratil) abia își poate ascunde condescendența. Într-o glumă, un segment TV despre video-ul viral solicită artiștilor de la Hollywood VFX să-și cântărească calitatea.

De acolo, povestea lui Isaac se transformă într-o căutare a oamenilor care îl cred. Intrați pe Sara (Highdee Kuan), un interes de dragoste frustrat și nu este bine dezvoltat. Când se întâlnesc într-o cină după ce Isaac a citit una dintre postările ei online, nu pare să știe de ce este acolo. Publicul cu siguranță nu – până când nu menționează ceva ce a citit care aduce în joc prologul filmului Alaska. Nu este un suspans faptul că Demeusy se învârte pe fundația lui Sara la fel de multă confuzie și apatie; când, târziu în acțiune, dezvăluie ceva despre întâlnirea ei apropiată, nu face nici o diferență.

Necazul lui Isaac îl pune în curând în mâinile unui presupus blogger (Shaw Jones) – știi, genul cu propria sa suită de clădire de birouri din centrul orașului și o carte de vizită pe care scrie „Keith Obberman”. Aventura se ridică într-o goană internațională, completată de facilități subterane din jungla din America Centrală, bărbați în rococopi albi negri și strălucitori. Cu o secvență de evadare excepțional de greu de băiat și agenți cu față de piatră care rostesc linii precum „Domnule, s-a produs o încălcare”, este greu să nu doresc ca Demeusy să fi fost mai jucăuș cu poveștile sale de știință.

Un ușor relief de benzi desenate ajunge sub forma hackerului american Zed (Christian Prentice), care propulsa puncte de complot cruciale cu o frenezie de a face clic pe tastele laptopului și se dovedește util în mișcarea personajelor de-a lungul căutării lor din ce în ce mai prevestitoare. Pe măsură ce adâncimea poveștii devine din ce în ce mai slabă, ai putea lua un moment sau două pentru a contempla aerul cel mai cool în care Zed locuiește și dacă a construit-o sau a găsit-o printr-un Zillow cu web închis pentru cyberpunks-uri care sărită pe glob.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2020 388 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Proximity
  • Data lansari: 15-07-2020
  • Genul: Drama, SF
  • Regizori: Eric Demeusy
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar