Project Power (2020) online subtitrat

Project Power
Project Power (2020)

Imaginați-vă dacă ar exista un medicament care să vă facă un supererou timp de cinci minute. Nu știți ce putere se va dezlănțui până nu o veți lua prima dată. S-ar putea să izbucnești în flăcări care nu te rănesc, dar să aprinzi tot ce te înconjoară. S-ar putea să deveniți invincibil. S-ar putea să explodezi. Ați încerca? Ce ar face structura de putere a societății cu această abilitate de a forma super-eroi instant (și supravilani) și, mai interesant, ce ar face comunităților de oameni care au avut puterea dezbrăcată de-a lungul generațiilor?

Un loc în care structurile de putere au fost clarificate clar de tragedie este New Orleans, cadrul pentru „Proiectul de putere”. Cineva eliberează acest medicament în comunitățile sărace care încă se curăță de uraganul Katrina și duce la haos total. Luați, de exemplu, criminalul care descoperă că consumul de droguri îl face un cameleon de mare putere, cineva care se poate amesteca în orice mediu și, de fapt, poate deveni un hoț de bancă invizibil. În cea mai bună scenă de acțiune a filmului, probabil, un ofițer NOPD pe nume Frank ( Joseph Gordon-Levitt) îl urmărește pe acest om invizibil modern pe străzile aglomerate în timp ce ținta sa se amestecă în tot ceea ce îl înconjoară (este una dintre puținele ocazii în care se poate vedea aici bugetul raportat de 85 de milioane de dolari). Este un polițist la limită, nu numai dispus să încerce produsul care îi rupe comunitatea, ci să ignore ordinele superiorului său de a ajunge în partea de sus a liniei de aprovizionare. Și tricoul său Saints arată cât de mult își iubește orașul. (Gleason, desigur.)

În timp ce Frank își face drum în lanțul de droguri, el se intersectează cu Art ( Jamie Foxx ), cineva cu un atașament personal clar față de industria nefastă. După moartea explozivă a unui dealer, Art ajunge să se asocieze în esență cu o fată pe nume Robin ( Dominique Fishback ), în timp ce o figură ticăloasă pe nume Biggie ( Rodrigo Santoro ) se ascunde în fundal. Vedeți, medicamentul a fost rafinat de Puterile care sunt în comunitățile sărace din întreaga țară – o idee fascinantă, având în vedere istoria acestei națiuni cu îngrijirea sănătății și experimentarea, dar scriitorul Mattson Tomlin nu face aproape nimic cu el dincolo de superficial, transformând ticăloși din „Proiectul Puterea” – o Amy Landecker, care a distrus-o cu regret apare la strălucire în actul final – în arhetipuri de acțiune clasice.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 53m 2020 596 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar