Project Gutenberg (2018) online subtitrat

Mouh seung
Project Gutenberg (2018)

Poliția din Hong Kong vânează o bandă de contrafacere, condusă de un creier numit „Painter”. Banda posedă abilități excepționale de contrafacere, ceea ce face dificilă distingerea autenticității monedei contrafăcute. Sfera activităților lor criminale se extinde la nivel global și atrage atenția poliției. Pentru a sparge adevărata identitate a „Pictorului”, poliția recrutează un pictor pe nume Lee Man pentru a ajuta la rezolvarea cazului.

Chow Yun-fat canale unele dintre cele mai iconice sale ecran de lucru ca un criminal blând, sofisticat, bine îmbrăcat, și Aaron Kwok își continuă creativitatea de la mijlocul carierei, cu un alt personaj vag nesăbuitor în thrillerul de criminalitate al lui Felix Chong, proiectul Gutenberg . Chong, cel mai cunoscut drept scriitorul trilogiei Afaceri Infernale , se află în spatele aparatului foto pentru prima oară de când a regizat ultima intrare în Overheard din 2014, dar nu va face pe nimeni să uite de drama gangsterului care a domnit genul.

Chiar și încă, scăldat, întrucât este maroniu și gri negru, desaturat, ancorat de o pereche de seturi de acțiuni solide, structurate suficient de inteligent pentru a menține tensiunea scăzută și binecuvântată cu o pereche de stele atrăgătoare la nesfârșit, Proiectul Gutenberg ar trebui să genereze un cantitate corectă de interes la domiciliu în Hong Kong. Publicul și distribuitorii care caută următorul mare actor din SAR vor fi, de asemenea, să se aștepte și să ia notă și ar trebui să își găsească un loc pe genurile și circuitele festivalurilor asiatice.

Povestea începe la mijlocul anilor ’90, cu cea mai bună extrăgare din Hong Kong a lui Lee Man (Kwok, încă nu îmbătrânește) dintr-o închisoare ticăloasă din Thailanda. Înapoi acasă, Lee este interogat despre un falsificator nemilos și ucigaș, Painter, cunoscut de asemenea Ng Fuk-Seng (Chow), pe care îl urmăresc de ceva timp. Lee este singurul supraviețuitor al echipajului său și este îngrozit de pictorul evaziv. Lee refuză să vorbească, chiar și după ce poliția obține ilegal unele dovezi împotriva lui, până când o veche flacără, Yuen Man (Zhang Jingchu, Mission: Impossible – Rogue Nation ), se prezintă cu un avocat și o convinge pe Lee să spună poliției ce știe . Vrea să-l vadă și pe Pictor în spatele gratiilor: El a omorât-o pe logodnicul ei.

Convins că trădarea lui va reduce mânia lui Painter asupra lui (polițiștii discutabili din punct de vedere etic se bazează pe el), Lee este de acord să vorbească pentru că este încă îndrăgostit de Yuen și începe astfel „ Usual Suspects” ( tipul interogării) flashback din timpul lui Lee cu bandă. Lee a fost un artist eșuat, care locuia în Vancouver, când Painter și-a descoperit talentul pentru mimică și l-a invitat la echipa de contrafacere, urmărind să creeze un „superdollar” american atât de convingător că îi va face, ca să fie, o mentă. Pierzându-și iubita mai adeptă artistic Yuen în luminile luminoase ale lumii artei – precum și în fața agentului ei – Lee s-a gândit că nu are nimic de pierdut și s-a alăturat echipajului. În mod firesc, Lee, mai retras, neînsuflețit, non-violent, s-a aflat deasupra capului său, aterizând în cele din urmă într-o închisoare din Thailanda. Sau el?

A da mai multe detalii ar însemna să dezvăluim cele mai răsucite răsuciri ale Proiectului Gutenberg , deși spectatorii cu ochi ascuțiți înfocați în dramele crimei îi pot vedea ajungând la o distanță de o distanță. Însă scenariul greoi al lui Chong are partea sa de plăceri, în principal oportunitatea pentru Chow de a fi mai fermecător badass și amenințător decât a fost de mult timp (și să-l iubească clar). Chong și Chow sunt nerușinați în cooptarea, eventual, cel mai faimos moment al ecranului unic din urmă – aprindând o țigară cu un greenback fals arzător în A Better Tomorrow – și Kwok are o mulțime de ocazii de a-l smulge pe măsură ce naratorul nesigur și înfruntat fără încredere, tot în timp ce sport o fabuloasă nefericită coafură de la mijlocul anilor ’90.

Cu toate acestea, în cazul în care Chong se așteaptă fulger de-a lungul liniilor de afaceri infernale pentru a lovi de două ori, el a ratat ținta. Proiectul Gutenberg este o diversiune perfect funcționabilă, dar îi lipsește densitatea și psihologia pentru pisici și pisici-mouse-ul Afacerilor (nu contează niciodată temele post-’97), în mare parte pentru că nu există pisică: Pictorul și Lee sunt menite să se antagonizeze. Cel mai apropiat Pictor și Lee ajung la o nemese este inspectorul Catherine Chau Ho Wai-tam, care a pierdut un partener în fața falsificatorilor. Chau are câteva momente intrigante de ambiguitate morală, dar Chong nu se aruncă într-adevăr în acea zonă cenușie, iar finanțarea din partea Bona Film Group din China asigură că orice moralitate năprasnică care i-a definit pe thrillerele din Hong Kong va fi minimă – sau sever pedepsită.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 10m 2018 931 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!