Priceless (2016) online subtitrat

Priceless
Priceless (2016)

James Stevens (Joel Smallbone), ghinionist și disperat după bani, este de acord să conducă un TIR prin țară. El realizează în scurt timp ca a făcut o greșeală uriașă și din neatenție a devenit părtaș, intrând într-un cerc vicios, la trafic cu ființe vii. Eroul improbabil riscă totul pentru a opri traficul de persoane și pentru a o salva pe Antonia (Bianca A. Santos), femeia de care s-a îndrăgostit și pe sora ei mai mică Maria (Amber Midthunder)…

Într-o altă epocă, „Priceless” ar fi putut crea o melodramă urâtă în epoca grindhouse-ului, care implică traficul de persoane de tinere femei vulnerabile care sunt forțate să se prostitueze de către sclavi masculi nesfârșiți.
Dar nu în mâinile lui Joel și Luke Smallbone, frații curate, născuți din Aussie, în spatele For King & Country, un grup de pop-uri creștine câștigător de Grammy, care a scăpat de observația mea până acum. Într-o scurtă prezentare la o joi- noapte specială care a arătat această parabolă presupus inspirațională, dar incredibil de plină de inervare, Joel – omul principal al filmului, care a conceput povestea cu fratele Luke – a folosit de fapt noțiunea de cavaler pentru a le explica intențiile. Această noțiune de cavaleri-la-salvare este extinsă în continuare de Joel în notele de presă: „O parte a ADN-ului pentru For King & Country este această idee de respect și onoare în relațiile și femeile neprețuite.” Adică, în acest caz, nu este de vânzare.

Dar, în timp ce intențiile din spatele „Nemulțumirii” ar putea fi onorabile, rezultatele sunt cu atât mai puține. A fost filmat în doar 17 zile – și arată – în principal în Albuquerque, NM și în jurul său. Ceea ce ar trebui să fie un thriller slab și tăcut bazat pe povești adevărate este la fel de interesant ca privirea cu șosete umede sărind în jurul uscătorului. Prea mult despre asta se simte ieftin și generic, cu excepția momentelor în care personajele recunosc enigmatic o credință într-o putere mai mare în tonuri reverențiale.

Nepotismul nu trebuie să fie considerat păcat de clanul Smallbone, deoarece un alt frate, Ben, care a făcut anterior documentare, reclame, videoclipuri muzicale și pantaloni scurți, își ia arcul ca un regizor de film cu „Preciza”. Între timp, Luke și tatăl David acționează ca producători. Însă cea mai mare parte a greutății purtării acestei co-opțiuni bazate pe credință a unei probleme groaznice din viața reală se află pe umerii largi ai lui Joel, un băiat cu un poster înalt, întunecat și ornat cu tatuaje pentru scrumul facial.

Ca James Stevens, un soț și un tată consacrat, el și-a pierdut drumul după ce soția sa a murit brusc. Se întoarce la băutură și la bătaie și sfârșește prin a-și pierde atât locul de muncă, cât și custodia fiicei sale de la școala. „Aceasta este călătoria mea”, declară James, literal și figurat, într-un voiceover chiar înainte ca el și restul distribuției să înceapă să dea peste scenariul prost construit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,50 din 5)
Încarc...

1h 37m 2016 853 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!