Precious Cargo - Răzbunarea unui hoț (2016) online subtitrat

Precious Cargo
Precious Cargo – Răzbunarea unui hoț (2016)

Dupa executarea unui jaf, care se dovedeste a fi un adevarat fiasco, Eddie (Bruce Willis), un infractor extrem de periculos, porneste furios pe urmele seducatoarei hoate Karen (Claire Forlani), care i-a inselat asteptarile. Pentru a-i recastiga increderea lui Eddie, Karen apeleaza la fostul ei iubit, Jack (Mark-Paul Gosselaar), unul dintre cei mai buni hoti, pentru a fura un transport de pietre pretioase foarte rare si scumpe. Cand planul lor ia o intorsatura neasteptata, iar situatia degenereaza, Jack, Eddie si Karen isi vor masura puterile si abilitatile intr-o confruntare fatidica.

Pe măsură ce filmul se deschide, hoțul trădător Karen ( Claire Forlani ) încearcă să scoată un caper de mai multe milioane de dolari pe care șeful crimei Eddie ( Bruce Willis ) îl planifică de ceva vreme. Când merge lateral, el promite că o va omorî, dacă nu va face bine pentru toată cantitatea. Cu nicăieri în stânga să se întoarcă, ea apare în pragul lui Jack ( Mark-Paul Gosselaar ), un fost iubit și coleg de criminală – deși genul probabil, care are propriul său echipaj cu care tranzacționează cuvinte bune de droll după ce a împușcat oameni în chipul când tranzacțiile lor devin uriașe și o iubită veterinară dulce ( Lydia Hull) care nu este conștient de adevărata lui slujbă – cu goanele lui Eddie în căutarea fierbinte. După ce a scăpat de minioni printr-o goană cu o barcă rapidă, Karen îi cere lui Jack să o ajute să se descurce bine cu Eddie, trăgând din jaful unei mașini blindate care conține 30 de milioane de dolari în diamante, o altă meserie concepută inițial de Eddie. Echipajul lui Jack, în special acutizatorul obraznic Logan ( Jenna B. Kelly ), suspectează Karen și posibilele sale motive, dar el însuși este perfect confortabil să meargă înainte, sigur în cunoștința că nu există nici un fel posibil de a încerca să tragă o altă înșelătorie. și lăsați-l să țină geanta și să înfrunte mânia lui Eddie.

Există mai multe, nu mai multe, pentru a fi adevărate, dar contează cu greu, deoarece bazându-mă doar pe scurta descriere pe care am oferit-o, cei mai mulți dintre voi care vor citi acest lucru vor avea destul de mult de anticipat fiecare răsucire. De exemplu, când am menționat că noua iubită a lui Jack este veterinară, ați avut în vedere imediat o scenă în care ea va fi obligată să trateze un membru rănit al bandei sale pentru că nu ar putea merge la un spital obișnuit, nu-i așa? Faptul că filmul nu demonstrează un singur element original este destul de rău, dar co-scriitorul / regizorul debutant Max Adams se dublează prin a smulge toate filmele greșite – în loc să elimine pur și simplu Quentin TarantinoOeuvre cu amestecul său de violență sângeroasă și dialogul auto-conștient de colorat, se pare că își inspiră din atacul copiilor care au apărut în urma „ Reservoir Dogs ” și „ Pulp Fiction ” din acea zi.

„Precious Cargo” este genul de film care într-o bună zi ar aduna praf pe rafturile magazinelor video, dacă astfel de lucruri ar mai exista. Dacă cineva o va vedea în teatre, va fi probabil să-l urmărească pe Bruce Willis, care, în ciuda facturării sale de vedetă, nu se ocupă decât să distragă temporar spectatorii să-și dea seama că au plătit efectiv să vadă un vehicul Mark-Paul Gosselaar / Claire Forlani . Așa cum a fost neobișnuit în ultimii doi ani, Willis apare într-o mână de scene care par să fi fost filmate într-o zi sau două, în care investește cât mai puțină energie pe care poate să o cheltuiască și să păstreze în continuare o imagine pe Monitorul. Fiind un fan neîntrerupt al lui Willis de la întoarcere (cel care intenționează să sărbătorească a 25-a aniversare a lunii viitoare a „Hudson Hawk” ridicul de subestimat),Nicolas Cage apare în filmele sale junky B, el reușește, de obicei, să inspire puțin viață în proiect. În timpul creditelor finale, suntem tratați, din lipsă de un cuvânt mai bun, de niște balonări din culise în care vedetele fac tot felul de greșeli în fața camerei. Ciudat, Willis nu apare în niciunul dintre ele, ceea ce duce la una dintre cele două concluzii – fie că era perfect scrisoarea de fiecare dată când numeau „acțiune” și nu mai rămăsese nimic, sau toate greșelile sale, începând cu decizia pentru a apărea în acest lucru în primul rând, a făcut-o în filmul finalizat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2016 678 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!