Power Rangers - Gardienii puterii (2017) online subtitrat

Power Rangers
Power Rangers – Gardienii puterii (2017)

Producţia Lionsgate „Power Rangers” urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Puternic, stricat, dulce și ciudat, Mighty Morphin Power Rangers reîncepe „Power Rangers” nu este doar un film ideal pentru cei 12 ani plini de umbră și neplăcută, ci vede lumea prin ochii lor.

În teorie, eroii sunt elevi de liceu. Dar sunt de fapt o fantezie în stil Disney Channel a splendorilor care îi așteaptă pe copii atunci când în sfârșit devin adolescenți cu drepturi depline și pot face orice vor. Acești eroi sunt inadvertențe. Se adună în detenție în liceul lor, un scenariu care promite să se transforme în „The Mighty Morphin Breakfast Club Rangers”. Iată și iată ce primești: un amestec de shenanigani, discuții din inimă-inimă și pung-uri cu ecran lat între luptele monstru.

Echipa este formată din Jason Scott ( Dacre Montgomery ), viitorul Ranger roșu, un delincvent minor cu o serie nobilă abia deghizată; Kimberly Hart ( Naomi Scott ), alias Pink Ranger, o depresivă aflată în detenție pentru trimiterea de mesaje a unei fotografii private jenante a unei colege de clasă; Billy Cranston ( RJ Cyler ), alias Blue Ranger, care are o tulburare de spectru în această versiune; Becky G ca Trini, curând să fie Yellow Power Ranger, care rămâne o ardezie goală până când filmul se completează în culisele ei în a doua jumătate; și Ludi Lin ca Zack, Rangerul Negru, care a fost afro-american în serialul original, dar a fost distribuit ca asiatic aici.

Adolescenții sunt antrenați de Zordon ( Bryan Cranston ), singurul supraviețuitor al unei bătălii preistorice care s-a încheiat cu un meteor care șterge dinozaurii. Își dorește ca aceștia să apere Pământul împotriva nemesei sale, Rita Repulsa ( Elizabeth Banks ), prin lovituri de karate și trântind corpul iubitelor golemuri de piatră ale Ritei, apoi unind forțele pentru a învinge un gigant războinic de aur numit Goldar.

Există un complot despre Rangers care încearcă să protejeze un cristal ascuns în magazinul de gogoși Krispy Kreme și o mitologie detaliată despre forța de viață a planetelor, dar în timp ce puriștii Rangers vor aprecia punctele fine, filmul nu se agăță prea tare lor. Cel mai bun mod de a salva umanitatea, explică Zordon, este să o omoare pe Rita. Pentru a conduce acest punct spre casă, filmul repetă expresia „ucide-l pe Rita” atât de des și cu atâta râvnă încât devine o glumă împărtășită între film și public. „Hai să mergem să facem singurul lucru care ne-a fost cerut și să o omorâm pe Rita!”, Își îndemnă Jason colegii: „Eu o voi distruge pe Rita!” Zordon proclamă când antrenamentul nu merge atât de bine.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 4m 2017 1.296 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar