Popstar: Never Stop Never Stopping (2016) online subtitrat

Popstar: Never Stop Never Stopping
Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

Filmul ne aduce în cercul interior al Conner4Real (Samberg), care se pregătește pentru lansarea albumului său solo așteptată cu nerăbdare. Insa atunci când devine clar că albumul său solo este un eșec, fostul membru al unei trupe pop / rap face tot posibilul pentru a-și menține statutul său de celebritate. Atunci rapper-ul încearcă să reasambleze fosta trupa a lui, de când eram tânăr.

Samberg joacă Conner4Real, o vedetă pop care, așa cum este explicat în stilul fals-rock-doc-minus-Marty-DiBergi, a început într-un trio de tip Beastie Boys, numit „The Style Boyz”. Înfățișat făcând marele lor hit „Karate Boy”, sunt, desigur, destul de spectaculos inepți, iar ineptitudinea lor este făcută destul de amuzantă prin camee din viața reală, de genul lui Questlove și Nas, mărturisind influența lor vitală – „Mă glumești, că piesa mi-a schimbat viața „, spune Nas, cu suficientă convingere pentru a-i câștiga o nominalizare la cel mai bun actor secundar. Dar este clar, cel puțin pentru un anumit contingent necunoscut, că Conner este vedeta care a ieșit din grup, iar Style Boyz – celelalte două sunt interpretate de ceilalți tovarăși de la Lonely Island, Akiva Schaffer și Jorma Taccone; ei au co-scris filmul cu Samberg și iau creditul regizoral cu Samberg ca producător – se desființează. Owen (Taccone) devine DJ pentru actul solo al lui Conner – are întregul set pe un iPod, pe care îl folosește și pentru a asculta cărți audio pe drum – în timp ce Lawrence Schaffer devine „fermier” și sculptor în sculpturi din lemn foarte groaznice. (Schaffer poartă o barbă atât de egală falsă, încât am fost convinsă că, la un moment dat, ar fi fost un gag de vedere pe care-l va scoate pe cameră. Dar nu.)

Povestea „Popstar” începe cu Conner pregătind lansarea albumului de urmărire la debutul său solo, pe care l-a intitulat „Thriller, de asemenea.” Conner este destul de slab, iar Samberg îl joacă cu marcă dulce dușmănie, acesta fiind cel mai de încredere mod de performanță al acestuia. Filmul frământă vesel aproape toate convențiile de fabricare a muzicii pop. Din noul său album „ConnQuest”, Conner spune „Vom fi surprinși să îl lansăm joi.” Marea sa descoperire artistică este descrisă ca pionieratul său al unui invitat „atrăgător” de rap pe melodia unui alt artist. Și mai mult, cu mai multe versiuni de benzi desenate experte executate nu doar de distribuția justificativă care include Tim Meadows și Sarah Silverman, dar și de un flux aproape interminabil de interpreți cameo, trași din cercurile lui Samberg, atât în ​​muzică cât și în comedie, precum și locul din diagrama Venn din showbiz, unde se întâlnesc. Filmul se întâmplă, de asemenea, să conțină una dintre cele mai clare și mai evidențiate trimiteri ale TMZ pe care le-am văzut. Și apoi există cântecele, una dintre o pledoarie „sinceră” pentru egalitatea conjugală, care se transformă rapid în declarația lui Conner, probabil, protestantă, prea mare a propriilor sale preferințe sexuale. Versiunea „live” a unui număr care face referire la Osama bin Laden este, de asemenea, un deliciu.

Dar, povestea filmului este, adevărul de spus, puțin subțire. Este aproape același scenariu ca cel mai sus menționat „Acesta este Spinal Tap”, cu diferite eforturi structurale. Adică „trupa” din acest film se desprinde destul de devreme, dar natura quixotică a lui Conner, um, direcția nouă este atât de simplă încât anumite scene inevitabile se simt mai inevitabile decât câștigate, ceea ce nu a fost niciodată o problemă cu „Aceasta este Tapetul spinal. ” Și există vârfuri și văi ale filmului, care sunt prea vizibile. Filmul are 90 de minute în ordine, dar începe să se scufunde în marcajul de oră și nu își revine oomph-ul pentru o perioadă. Tot ce a spus, totuși, ceea ce este bine în acest film este amuzant și revigorant, suficient pentru a face ca punctele uscate să se simtă mai tolerabile în retrospectivă. Sper deja la o mulțime de scene șterse din lansarea Blu-ray.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2016 345 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar