Pokémon Detective Pikachu (2019) online subtitrat

Pokémon Detective Pikachu
Pokémon Detective Pikachu (2019)

„Detectivul Pokémon Pikachu” vrea să fie „Cine l-a încadrat pe Roger Rabbit?” pentru o nouă generație, dar de multe ori se simte mai degrabă ca „Teenage Mutant Ninja Turtles II: Secret of Ooze”. Amplasat până la margini cu referiri la lumea fenomenului internațional cunoscut sub numele de Pokémon, filmul de aventură, evaluat de PG Letter Rob , va începe cu o premisă inteligentă și interesantă construcție mondială, dar apoi cedează la o problemă comună a blockbuster-ului modern – superficial. , Zgomot puternic CGI. Pentru bara incredibil de scăzută a genului de adaptare a jocurilor video – care, din punct de vedere tehnic, în timp ce împărtășește elemente cu un joc Nintendo 2016 DS -, acesta iese mai bine decât media, dar este puțin probabil să funcționeze dacă nu sunteți fan fidel al tuturor adică Pokemon. (Înrudit: elevul meu al 4- lea mi- a plăcut.)

Justice Smith are rolul lui Tim Goodman, un tânăr care locuiește la marginea orașului Ryme, un loc care a devenit un model de conviețuire umană / Pokemon. Timp de ani buni, oamenii s-au asociat cu Pokémon și i-au instruit pentru luptă în arene, dar un bărbat pe nume Howard Clifford ( Bill Nighy ) – Steve Jobs din lumea Pokémon – și-a dorit un loc unde să existe o libertate mai confortabilă pentru ca cele două specii să coopereze. exista. Așadar, oameni precum locotenentul de poliție Hide Yoshida (un Ken Watanabe irosit incredibil ) și tânărul reporter Lucy Stevens ( Kathryn Newton ) au parteneri Pokemon, dar nu se pune accentul pe antrenament, luptă etc. Clifford se apropie de sfârșitul vieții sale și va predă imperiul fiului său Roger ( Chris Geere)), care pare că nu poate fi la fel de căutător de pace ca dragul tată bătrân.

După ce tatăl detectivului poliției lui Tim moare într-un accident de mașină, Goodman se îndreaptă spre Ryme City pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Acolo se încrucișează cu partenerul lui Tim Pikachu. Cei mai mulți Pokemon sună de parcă și-ar spune numele cu o voință drăguță oamenilor. Așa că micuțul tip galben sună ca și cum ar spune variații pe „Pikachu” tuturor celor din Ryme City – toată lumea, cu excepția lui Tim. Când Pikachu vorbește cu el, Tim îl aude pe Ryan Reynolds , care face o muncă solidă și distractivă de voce, mai ales în prima jumătate a filmului, înainte de complot și CGI chiar a încurcat asta. Tim și Pikachu trebuie să rezolve misterul ce i s-a întâmplat cu tatăl lui Tim, ceea ce îi conduce într-o anchetă care implică practic un PED Pokemon numit ‘R’ și implicarea unui Pokemon legendar numit Mewtoo.

Designul Ryme City este unul dintre cele mai puternice elemente ale „Pokémon Detective Pikachu”. Cu zgârie-nori masivi, cu panouri publicitare colorate cocoțate pe toate, are ecouri de „ Blade Runner”Dacă replicanții au fost înlocuiți cu niște făpturi. Unele dintre cele mai amuzante cu „Detectivul Pikachu” este doar să admiram imagini vizionare când Tim ajunge prima dată la Ryme City și văd cum creatorii filmului au încorporat mitologia Pokémon într-un cadru urban masiv. Din păcate, o mulțime de pop vizuale din „Detective Pikachu” se estompează la mijloc, pe măsură ce devine din ce în ce mai bazată pe secvențele CGI și flashback-uri greu de expunere, livrate printr-o tehnologie hologramă, care poate fi cea mai lasă tehnică de scenariu a anului – holograme asta ne poate arăta nouă și personajelor tot ce s-a întâmplat!

Iată unde cineva ar putea să intre și să spună că sunt excesiv de critic pentru un film furat în mod cert de un Pokemon susținut, numit Psyduck, a cărui anxietate trebuie gestionată sau ar putea exploda (aș putea să mă raportez, omule). „Detectivul Pikachu” există în acea zonă cenușie, unde vrea să fie luată suficient de în serios pentru a permite întrebări despre temele și complotul său, dar, de asemenea, uneori simte că vrea să fie doar distractiv pentru cei mici. În consecință, este un pic prea complicat pentru copii (cel de-al doilea grader al meu a fost puțin confuz) și este prea puțin adânc pentru adulți și adolescenți să-și amintească chiar de a doua zi. „Pokémon Detective Pikachu” este genul de film care folosește lucruri precum pierderea și înstrăinarea ca dispozitive manipulatoare. Este un scenariu incredibil de puțin adânc, care oferă o rezonanță tematică mai mică decât majoritatea desenelor animate Pokemon.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2019 376 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar