Point Break - La limita extremă (1991) online subtitrat

Point Break
Point Break – La limita extremă (1991)

Los Angeles. O banda de hoți atacă o bancă, purtând pe fețe măștile unor foști președinți: Reagan, Carter, Nixon, Johnson. Pentru a obține informații și pentru a anihila banda, FBI infiltrează în banda de hoți, pasionați de surf, pe tânărul agent Johnny Utah. Dar, în timpul unui jaf armat la o bancă, hoții află adevarata identitate a lui Johnny. Va reuși el să scape de furia răzbunării și mai ales de cea a șefului bandei, Bodhi?

Arborele bodhi, în opinia budiștilor, este copacul sub care se găsește iluminare. Nu exact așa funcționează cu Bodhi, tâlharul băncii de surfing, care este eroul existențial al „Point Break”, dar el este un personaj atât de convingător, încât un tânăr agent FBI intră sub vraja sa. Sau poate că însuși California de Sud este cea care atrage agentul – acea țară de surf și paradis și karma ciudată, atât de seducătoare pentru un erou de fotbal pătrat din Ohio.

Eroul, care poartă numele de mulțumire Johnny Utah, este interpretat de Keanu Reeves ca fostă vedetă a lui Rose Bowl, cu genunchi, care s-a alăturat FBI și a fost repartizat la Los Angeles. O serie de jafuri bancare frustrează biroul. Patru tâlhari care se numesc ex-președinți și poartă măști de cauciuc din Nixon, Carter, Reagan și LBJ, au scos un șir de locuri de muncă bancare și nu au lăsat niciun indiciu în urmă.

Cu excepția unuia. Johnny Utah i se oferă un partener pe nume Pappas ( Gary Busey ), care crede că tâlharii ar putea fi surferi, pentru că unul are o linie bronzată, iar un fir de păr găsit la crimă a fost poluat cu aceiași contaminanți găsiți pe o populară plajă de surfing. Așadar, îl convinge pe Utah să meargă sub acoperire ca surfer și să încerce să spargă cazul.

Este un film din California, în regulă. Descrierea parcelei pe care tocmai am furnizat-o ar putea funcționa la fel de ușor pentru „The Naked Gun 3 1/2”, precum și pentru „Point Break”, ceea ce o ia în serios mortal, chiar și după ce a adăugat alte câteva evoluții prevestitoare precum un tip care se înnebunește, el sare dintr-un avion fără parașută, se prăbușește până când poate să-l abordeze pe un tip care are unul, și apoi ține o armă la cap.

Filmul a fost regizat de Kathryn Bigelow , o stilistă specializată în profesioniști care fac violență. Ea a făcut „ Blue Steel ”, cu Jamie Lee Curtis în rol de polițist rookie, iar acum este aici Keanu Reeves în esență același rol – un copil hotărât să se dovedească el însuși, împotriva inteligenței întortocheate a unui megaloman.

Bodhi, interpretat de Patrick Swayze , face parte din mistic, parte criminal și supra-toți-surfer. Din indiciile dezvoltate de Pappas, se pare că el și gașca sa jefuiesc băncile pentru a-și susține surfingul, pentru a merge mai departe când se schimbă anotimpurile. Johnny Utah devine prietenoasă cu ei și chiar se îndrăgostește de fosta iubită a lui Bodhi ( Lori Petty ), în timp ce încearcă să îmbine cazul. Și apoi complotul devine cu adevărat ingenios, până la Zen, care se termină pe o plajă singură, plină de furtună din Australia.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 0m 1991 2.043 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar