Point Blank (2019) online subtitrat

Point Blank
Point Blank (2019)

„Point Blank” al lui Joe Lynch începe cu suficientă energie propulsivă în care vă încurcați, gata pentru o plimbare de emoție a unui film de acțiune. Doi mari actori de personaj, o premisă distractivă, un regizor care știe să execute secvențe strânse de acțiune – mă înscriu. Și prima jumătate a „Point Blank” se mișcă și zgârie. Și atunci nu mai mișcă. Un film care trebuie să zboare de la primul cadru la ultimul încetinește, își pierde impulsul și nu se reface niciodată, alungând linia de sosire cu un punct culminant care nu funcționează.

Filmul de acțiune din 2010 al lui Fred Cavaye , cu același nume, a fost un succes atât de internațional, încât a fost deja remediat în întreaga lume, inclusiv o versiune sud-coreeană numită „The Target” și un remake Bangla intitulat „Password”. Este simplitatea frumoasă a scenariului care a atras producători și realizatori din întreaga lume. Om bun + tip rau + femeie insarcinata. Și totul are loc într-o noapte nebună.

Noul „Point Blank” se deschide cu „tipul rău” căzând pe o fereastră și fugind de o scenă a crimei. În timp ce Abe ( Frank Grillo ) aleargă cu o unitate flash în mână, fratele său Mateo ( Christian Cooke ) viteză spre scenă pentru a-l ridica. Cei doi fac contact vizual doar înainte ca Abe să fie lovit de o altă mașină, iar autoritățile coboară pe scena. Mateo este obligat să plece departe și Abe este dus la spital, pentru prima dată presupus a fi doar o victimă a unui accident de mașină nebun.

Asistenta lui Abe ajunge să fie amabilul Paul ( Anthony Mackie ), a cărei soție Taryn ( Teyonah Parris ) este foarte însărcinată. Pe măsură ce autoritățile (inclusiv Marcia Gay Harden și Boris McGiver ) investighează crima din care Abe a fugit, viața lui Paul se prăbușește în jurul lui. Mateo decide că cea mai bună metodă de a-și întoarce fratele este de a forța pe cineva din interior să facă munca murdară pentru el. Și așa îl răpește pe Taryn, ordonându-i lui Paul să-l treacă pe Abe pe lângă paznicii de la spital și înapoi în brațele fratelui său. Mai ușor spus decât făcut, nu?

Este un concept minunat de simplu, care încorporează atât de multe elemente de film de acțiune de modă veche. Avem „eroul neașteptat” în Paul, care va afla clar că este mult mai dur sub presiune atunci când se pare că soția și copilul său ar putea muri. Avem „tipul rău care nu este chiar atât de rău” în Abe, care devine un aliat al lui Paul la fel de inamic atunci când ceea ce s-a întâmplat cu adevărat înainte de căderea acelei ferestre devine mai clar. Avem un ceas de bifare, mai ales când Taryn se angajează.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2019 378 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!