Pixels - Pixels: O aventură digitală (2015) online subtitrat

Pixels
Pixels – Pixels: O aventură digitală (2015)

Când o rasă extraterestră interpretează greșit imagini din jocuri video clasice și atacă Pământul, președintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiți ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereștrii, iar de priceperea sa depinde însuși viitorul umanității.

Premisa centrală din spatele noului Adam Sandlercomedia „Pixelii” promite atât de incontestabil la nivelul său cel mai de bază încât, în timp ce am intrat în proiecție, am simțit o adevărată anticipare pe care nu-mi amintesc cu ușurință că am simțit-o vreodată în legătură cu unul dintre filmele sale, cel puțin dintre cele agatate de Happy. Firma de producție Madison. Din păcate, o premisă bună poate lua până acum un film doar dacă a fost însoțită de o execuție abisală. Oh, „Pixels” are câteva râsuri împrăștiate aici și acolo, iar filmul în ansamblu este cu siguranță mai bun decât dezastrele Sandler recente precum „That’s My Boy”, „Blended” și cu adevărat inexplicabil „The Cobbler”, dar când ne gândim la cât de bun ar fi putut fi acest material dacă a fost pus în mâinile drepte, a vedea că este risipit în acest fel face aproape mai dureros să fie vizualizat decât tipicul tip Sandler.

Concepția de aici este că, în 1982, NASA a lansat pe orbită o capsulă care conținea numeroase exemple din cultura noastră populară de atunci, ca o modalitate de a ajunge la posibile forme de viață extraterestră care ar putea fi curioase să știe despre acel lucru pe care noi pe Pământ. numit „The Pirate Movie”, incluzând o casetă care cronică un campionat de jocuri video, cu tineri maeștri de arcade, care își arată abilitățile la jocurile de vârf ale epocii. Din păcate, o forță extraterestră ostilă interceptează banda, determină conținutul acesteia ca fiind un act de război și începe să trimită versiuni mari și malefice ale personajelor din aceste jocuri pentru a ataca Pământul ca răspuns la presupusa provocare cu soarta planetei. agățat în echilibru. Navele spațiale ale groazei „Galaga” plouă pixelate în Peru, un „Centipede”

Vremurile drastice solicită măsuri drastice, astfel încât președintele ( Kevin James ) se apropie de ideea de a aduce jucători de școală vechi pentru a sfătui cum să oprești forțele invadatoare. Din fericire, cel mai bun prieten al copilăriei sale, Sam Brenner (Sandler), a fost un tânăr prodigiu în jocuri în ziua respectivă, până când viața sa a fost distrusă după ce a pierdut acel campionat menționat când a ocupat locul doi la Donkey Kong. I se alătură Ludlow ( Josh Gad), un alt participant la acea competiție care a devenit un buff conspirativ paranoic (este convins că JFK a tras mai întâi, chicotește) cu o obsesie nesănătoasă față de Lady Lisa, eroina îmbrăcată de „Dojo Girl”. (Acest joc nu există de fapt, dar pe măsură ce cei care scor acasă vor descoperi rapid, verisimilitatea nu este tocmai punctul forte al filmului) Egomania suprapusă Eddie „The Fireblaster” Plant ( Peter Dinklage ) – care l-a bătut pe Sam la acel fatidic joc Donkey Kong – semne la fel de bine, dar poartă un secret șocant care ar putea duce la distrugerea lumii. În cele din urmă, într-o mică concesiune că și femeile joacă și jocuri, băieților li se alătură lt. col. Violet van Patten ( Michelle Monaghan), un strălucit specialist care creează armamentul ciudat pentru a fi folosit împotriva invadatorilor. (Desigur, este doar o fată dintr-un film care se adresează băieților adolescenți, astfel încât mișcările sale de semnătură includ zappingul unui păturit și coborârea lui Chardonnay, în timp ce plânge despre problemele ei romantice de la tipul care a ajuns să-și instaleze televizorul cu ecran plat.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2015 447 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar