Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi (2011) online subtitrat

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides – Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi (2011)

În această poveste despre adevăr, trădare, tinerețe și moarte, căpitanul Jack Sparrow reîntâlnește o femeie din trecutul său și habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții. Când este obligat să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard, Jack se trezește în fața unei neașteptate aventuri în care nu știe de ce să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său.

Johnny Depp , care mărturisește că este mai degrabă obosit să-l joace pe eroul său neobosit, totuși face o treabă plină de noroc aici. Îl joacă pe Jack Sparrow ca un tip înțelept insuflător, rar înfundat, mereu gata cu un șterg. Dacă este un swashbuckler competent este greu de spus, deoarece secvențele de luptă de aici sunt compuse în editare și nu par să existe într-un continuum real spațiu-timp. Nu mai vedem lupta cu sabia cu adevărat mare, genul interpretat de Liam Neeson și Tim Roth în „ Rob Roy ” (1995). Este totul imposibil de sărit și de tăiat de neînțeles, oferindu-ne toată mișcarea acțiunii și nimic din emoție.

Cea mai bună modalitate de a descrie complotul este explicând că Fântâna Tinereții este MacGuffin. Angelica și Jack au pornit spre noua lume la bordul unei nave comandate de Blackbeard ( Ian McShane ), despre care se spune că este tatăl ei. Echipajul navei include zombi, ceea ce reprezintă un pas înainte de membrii echipajului anterior din serie, scheletele. Blackbeard se află într-o cursă pentru a găsi fântâna înaintea căpitanului Barbossa ( Geoffrey Rush ), care este finanțat de regele George, care nu trebuie să bea din fântână nici prea curând. Rush este întotdeauna un actor de încredere, dar tenul său de sandpapery este destul de alarmant aici. Ia-i acestui marinar un Lubriderm.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 16m 2011 688 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar