Pete’s Dragon - Pete și Dragonul (2016) online subtitrat

Pete's Dragon
Pete’s Dragon – Pete și Dragonul (2016)

Grace nu mai crede in povestile pe care tatal sau le spune de atata amar de vreme. Dupa parerea ei, dragonii nu exista. Exercitandu-si intr-o zi meseria de paznic forestier, Grace are parte de o intalnire stranie. Este vorba despre Peter, un baietel in varsta de 10 ani, fara familie, fara prieteni. Peter pretinde ca a fost crescut de un dragon urias. Animalul se numeste Elliott si, conform descrierii facute de Peter, seamana cu creatura din povestile tatalui sau. Aceasta din urma decide sa afle cine este Peter, care este povestea sa. Insa lucrurile se complica cand Gavin, un vanator decide sa il gaseasca pe Elliott.

Lowery, care l-a adus pe Malick în „ Ain’t The Bodies Saintsinteligent și plin de sentiment. Nu se mișcă ca atâtea fiare prestate CGI în filmul contemporan. El se mișcă ca un dragon de dimensiuni medii s-ar muta dacă ar exista de fapt, ca dinozaurii din „Jurassic Park „filmează. Și atunci când îl privește pe Pete în ochi, simțiți o personalitate acolo. O conștiință. (Este vorba despre un film de dragoste Top Five, apropo – deși copilul meu interior insistă că dragonul„ Dragonslayer ”este încă Cel mai bun.)

Parcela? Oh corect. Nu este prea mult și poate este un lucru bun că nu există mai multe, pentru că filmul durează o oră și 42 de minute și se simte puțin mai mult, ca o poveste cu sufletul la inimă, care îi surprinde pe copii pe care este menit să-i încânte. Tânărul Pete (Levi Alexander) se află în spatele unei mașini în timpul unei vacanțe de familie în Pacificul de Nord-Vest, citind cartea sa preferată, „Elliott Gets Lost”; părinții săi au făcut să evite să lovească un cerb și să moară într-un accident. Când lupii amenință copilul îngrozit, Elliott apare ca un înger păzitor, îl salvează și îl parintează. Copilul este feroce, dur în jurul marginilor, dar este dulce și atent, pentru că a avut un model de rol bun.

Apoi vine o întindere care joacă ca o secvență insulară din deșertul „ The Black Stallion ”, unde singurele două personaje sunt un băiat și calul lui. După cinci ani, deși poate nu în prezent; filmul este vag în ceea ce privește intervalul său de timp, dar lipsa tehnologiei moderne sugerează că este setat înainte de anii ’90. Pete și Elliott se înțeleg ca personajele lipsă din „ Cartea Junglei ”. Ei joacă împreună în moduri care par audace și nechibzuite pentru oricine nu a crescut în pădure cu un dragon ca îngrijitor. Într-o imagine memorabilă, prezentată în remorcă, băiatul sare de pe o stâncă și dragonul navighează în sus pentru a-l prinde; puteți spune prin nonchalance lor că nu este prima dată când fac acest lucru.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2016 774 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar