Pet (2016) online subtitrat

Pet
Pet (2016)

Filmul ne spune povestea lui Seth (Dominic Monaghan), care lucrează la un adăpost pentru animale, el purtând de mai mulți ani o dragoste secretă unei chelnerițe pe nume Holly (Ksenia Solo). Dupa ce eșueaza în mod repetat în încercarea de a o curta, Seth decide s-o țină captivă într-o cușcă la adăpostul de animale…
Monaghan îl joacă pe Seth, asistent la un adăpost pentru animale. Este amabil, grijuliu și iubește mult animalele; când trebuie să ajute la distrugerea unui ciobănesc german pentru care este iubit, veterinarul îl apasă de fapt despre adoptarea câinelui. Clădirea lui nu ia animale de companie, răspunde Seth. Mișcă-te, veterinarul se reține. Cu nouă dolari pe oră, Seth răspunde. Aceasta este lotul lui Seth; trăind singur, în sferele umile.
Acesta este unul dintre acele filme în care personajul principal este un sac trist perfect tăiat, care, după incidentul precipitat de a fugi într-o zdrobitură de liceu, dobândește brusc o expertiză în urmărire. În curând, Seth este Googling ca nebun (site-ul web pe care îl folosește este unul fals numit „Sleuth”, și bun pe Google pentru că le face numele greu de folosit în filmele trashy ca acesta), vizitând locul de muncă al lui Holly și întrebând un surly și coleg de serviciu, Nate ( Da’Vone McDonald ), cum să vorbesc cu fetele.

În timpul urmăririi sale incredibil de nepotrivite de Holly, în timpul căreia îi frământă cea mai mare parte a simpatiei pe care un spectator ar putea să o strângă pentru el, Seth face o mișcare deosebit de proastă și sfârșește să ia un pumn în față, de care râde, pentru că alungă Holly l-a deranjat la fel de rău. Dar asteapta! În fracasul care însoțește bătaia, Holly își pierde jurnalul, cu care Seth abunda. Iar la examinarea lui, descoperă ceva care îl motivează și mai departe.

Și așa, în ciuda faptului că face doar nouă dolari pe oră, cumpără o grămadă de echipamente de sudură și componente pentru a realiza o cușcă de dimensiuni umane. (Poate că are un scor de credit cu adevărat bun.) El pune cușca într-o zonă super-restricționată a adăpostului, îl răpește pe Holly și, când se trezește în lenjerie și într-o cușcă, el îi spune că va „salva ” a ei.

Ce se petrece aici? De fapt, veți putea ghici destul de mult dacă alegeți să vedeți această imagine. Inclusiv natura reală a relației dintre Holly și camerista ei neplăcută Claire ( Jennette McCurdy ).

Rangul, implazabilitățile idiotice continuă să crească, inclusiv transformarea lui Seth dintr-o personalitate cu totul recesivă într-un fel de maestru al manipulărilor psihologice. Filmul este, de asemenea, plin de efecte de șoc urât (captivitatea face într-adevăr un număr pe manichiura lui Holly, pentru un singur lucru) și un dialog stupid banal: „Uite, nu sunt un psiho, bine?”; „Doar ai gândit totul, nu-i așa?”; și, desigur, inevitabilul „Nu-l înțelegeți, nu?” Filmul, regizat cu plăcere neîncetată de Carles Torrens dintr-un scenariu de Jeremy Slater(care a scris dezastruosul 2015 „Fantastic Four”, ceea ce poate l-a făcut amărui) se spulbește și se îndreaptă spre un fel de răsucire, unul care este cu adevărat misogin pe de o parte, dar și prea cretin pentru a fi respingător autentic. Într-un an de film în care am fost nevoit să văd atât „ Clovn ”, cât și „ Trash Fire ”, bara pentru cei mai răi ai anului este destul de scăzută. Presupun că „Pet”, pentru mine cel puțin, completează un fel de trifecta.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2016 324 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar