Peninsula - Train to Busan 2 (2020) online subtitrat

반도
Peninsula – Train to Busan 2 (2020)

Jung-seok ( Gang Dong-won ) încearcă să părăsească Coreea de Sud împreună cu familia în zilele de după sfârșitul lumii. În timp ce fug de continent, doi părinți și un copil cerșesc o plimbare, dar sângele de pe umărul tatălui îl sperie pe Jung-seok și el continuă să conducă. Imediat, „Peninsula” revizuiește temele de la prima temă, prin faptul că deciziile morale rapide au impact. Sora lui Jung-seok este forțată cu o decizie și mai tragică, câteva momente mai târziu, când barca pe care se află se dovedește a avea un pasager strigoi și, înainte de a-ți da seama, „Peninsula” s-a îndreptat spre patru ani către un peisaj mult diferit.

O carcasă a ceea ce a fost, lui Jung-seok i se oferă o afacere și, pentru un minut, se pare că „Peninsula” ar putea fi o încrucișare între „Salariile fricii” și un film George A. Romero (aș privi total acel film, de altfel). La fel ca în capodopera Clouzot, unui grup de oameni li se cere să navigheze într-un camion pe un teren periculos. În acest caz, camionul transportă 20 de milioane de dolari și se întâmplă să se afle în spatele liniilor inamice din peninsula coreeană. Poate acest cvartet să intre, să ia camioneta și să ajungă în siguranță fără ca valurile de zombi să-și mănânce creierul? Sună concentrat și distractiv, nu? Din păcate, acesta nu este acel film.

Prea repede, „Peninsula” devine cu totul un alt film atunci când eroii noștri descoperă că mai sunt mult mai mulți decât zombi pe această parte a civilizației. S-a format deja o cultură „Mad Max”, completată cu propriul Thunderdome, în care oamenii sunt confruntați cu zombi într-o groapă apoasă. (Aș fi putut să cred că patru ani sunt prea rapizi pentru o situație Fury Road, dar ultimele șase luni m-au făcut să mă întreb.) În acest peisaj infernal, Jung-seok găsește și supraviețuitori, desigur, și „Peninsula” revine în cele din urmă la rădăcinile originalului în sensul că devine despre încercarea de a ajunge în siguranță cât mai urgent posibil, se întâmplă să existe mai mulți băieți răi care-i urmăresc decât orice film de zombie are nevoie.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 54m 2020 501 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar