Pee-wee’s Big Holiday (2016) online subtitrat

Pee-wee's Big Holiday
Pee-wee’s Big Holiday (2016)

Pee-Wee Herman (Paul Reubens), un rezident al orașului Fairville și bucătar-șef la restaurantul Dan’s Diner, este surprins cât de repede a devenit prieten cu actorul Joe Manganiello, care i-a trecut pragul restaurantului pentru un milkshake. În timpul acestei întâlniri, Manganiello îl convinge pe Pee-wee să-și ia prima vacanța a vieții sale să-l însoțească la New York, pentru a-i sărbători ziua de naștere la New York.
Dar oare va ajunge la destinație așa de simplu precum și-a propus?

Regizat de John Lee (cealaltă selecție perfectă pentru un film Pee-wee Herman, având în vedere emisiunea sa anterioară pentru copii „Wonder Showzen” de la TV-MA), „Vacanța cea mare a lui Pee-wee” începe cu nostalgie și promisiune. În prima scenă, Pee-wee (interpretat de Paul Reubens) are un coșmar bizar care îl țipă în somn, „Nu pot pleca de aici!” Secunde mai târziu, este dimineața, întunericul a scăzut și a revenit la rutina sa Rube Goldberg, o operație care este mai mare și mai bună ca niciodată. Într-un mod care aruncă ușa în fața oricărui sceptic, această minunată reintroducere transmite inspirația din această secvență întârziată de zeci de ani și este atât de gălăgioasă încât face vizionarea la domiciliu a Netflix să se simtă un pic declasat – alături de alte glume aici, este tipul de distracție la care vrei să fii martor cu o mulțime de străini într-o cameră întunecată.

Ceea ce se întâmplă în continuare este și mai interesant: o scurtă privire asupra vieții lui Pee-wee, o privire asupra modului în care s-ar putea să plătească facturile sau ce face cu ziua sa când nu-l urmărim. Vedem că lucrează la un restaurant vechi, un loc care este doar o singură entitate din orașul tulburător de vintage al orașului Fairville, care este împodobit în culori minunate, saturate, arătând un „Festival de desene animate” la monoplexul străzii principale și s-ar putea la fel de bine. fi numit „ Pleasantville ”. Dacă Pee-wee Herman este o capsulă a timpului de mers, atunci bucătăria restaurantului Fairville, unde gătește singur, este mediul în care este depozitat.

Așa cum se întâmplă atât de ușor pe Pee-wee în filmele sale, la fel și actorul „ Magic Mike ”, Joe Manganiello , care îl influențează să călătorească în afara Fairville pentru prima dată. Până în acest moment, scenariul de la Reubens și Paul Rust a obținut o cantitate bogată de contexte înainte de a-l pune pe Pee-wee off în călătoriile sale. Cel mai important, poziționează „Pee-wee’s Big Holiday” ca o repornire puternică, având loc într-o lume unde „Pee-wee’s Big Adventure” sau chiar combustibilul de coșmar care este scena sexuală puternic implicată de la „ Big Top Pee- da , nu s-a întâmplat niciodată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2016 477 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar