Paris Can Wait - Parisul poate aştepta (2017) online subtitrat

Paris Can Wait
Paris Can Wait – Parisul poate aştepta (2017)

Filmul urmărește povestea unei femei pe nume Anne, soția unui producător important de la Hollywood, care ajunge într-o excursie neașteptată prin Franța cu partenerul de afaceri al soțului, redescoperindu-și pofta de a trăi. Anne și soțul ei Michael, un important producător de film, sunt în Franța și plănuiesc să petreacă mai mult timp, atât de necesar, singuri la Paris. În mod tipic, Michael este chemat brusc la Budapesta pentru afaceri. Jacques, asociatul lui Michael, un francez jovial, se oferă să o conducă pe Anne direct la Paris pentru a aștepta sosirea soțului ei. Ceea ce începe ca o favoare inocentă se transformă rapid într-o excursie neașteptat de interesantă, umplută cu preparate delicioase, peisaje uluitoare, conversații intime și un romantism care se profilează la orizont. Călătoria fără griji și plină de aventuri, retrezesc simțurile Annei, pofta de viață, și îi oferă o nouă perspectivă asupra vieții. Pelicula introduce publicul într-o călătorie elegantă, atât prin țara franceză, cât și prin mintea unei femei surprinse să găsească amintiri demult ascunse și atracții neprevăzute.

Însă nimic nu este atât de delicios pe ecran, cum ar fi doamna sa principală, Diane Lane , care reușește să-și răsune dulce propriile escapade tinerești în debutul său de film, ca o școlară americană în vârstă de 13 ani, care a fugit cu un tânăr francez în stradă în 1979 „ A Mică romantică . Acest caper pentru adulți își amintește, de asemenea, de munca ei memorabilă în alte drame care o impun să se îndepărteze cu pasiune în timp ce se află într-o aventură, fie că este „ O plimbare pe Lună ”, „ Infidel ” sau „Sub soarele toscan”. Lane, care este încă un knockout incandescent la 52 de ani, continuă să scoată expresia senzualității și a sexualității mai bine decât majoritatea actrițelor de orice vârstă.

Eleanor Coppola (soția lui Francis, mama Sofiei), un regizor veteran documentar în vârstă de 81 de ani care face pentru prima dată o caracteristică narativă, urmează un traseu mai puțin titilant decât acele ieșiri anterioare Lane, cu un scenariu bazat pe o întâlnire din viața reală în timp ce participa la Festivalul de Film de la Cannes, în 2009. Când boala a împiedicat-o să zboare cu soțul ei, asociatul său de afaceri francez s-a oferit voluntar pentru a o conduce la aeroportul din Paris, într-un decapotabil Peugeot convertibil – și o călătorie de șapte ore s-a transformat într-un doi- și-o jumătate de zi de mers cu pauze abundente pe parcurs.

În timp ce experiența lui Coppola a fost strict platonică pentru orgii de tip culinar, Anne a lui Lane se află într-un loc diferit în viața ei și a murit de foame pentru o soție neînsemnată de neplăcută a lui Michael, un producător hollywoodian de tip bigshot ( Alec Baldwin , auzit în primul rând prin intermediul celulei telefon mai degrabă decât văzut). El o tratează mai mult ca pe o asistentă personală, bazându-se pe ea pentru a ține evidența șosetelor, a pastilelor și a lungimii de inserție, decât să facă din fericirea proprie o prioritate. Aici, o durere de rău o ține la pământ, dar colegul lui Michael, Jacques ( Arnaud Viard)) se oferă cu generozitate să fie șoferul ei. Poate prea generos, deoarece inițial Anne este în gardă atunci când prima problemă de afaceri nu este să bată traficul, ci să savureze un prânz de prosciutto și pepene copt cu pahare de vin abundente. Ochii ei se lărgesc și atunci când îi cere cardul de credit, pentru a putea face o rezervare la hotel pentru noapte.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 32m 2016 925 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar