Ouija: Origin of Evil - Ouija: Originea răului (2016) online subtitrat

Ouija: Origin of Evil
Ouija: Origin of Evil – Ouija: Originea răului (2016)

Ouija: Origin of Evil – Ouija: Originea răului (2016) Los Angeles, 1967. O văduvă introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii și înșelătorii cu care își câștigă existența, însă invită în casa ei, fără să vrea, o forță cât se poate de reală și de malefică. Când fiica cea mică a femeii cade pradă unui spirit nemilos, fragila familie trebuie să înfrunte temeri inimaginabile pentru a o salva pe cea mică și pentru a trimite entitatea înapoi de unde a venit.

Logo-ul studioului nu doar că evocă un sentiment de nostalgie, ci face și o declarație. Se spune „mă cunoști și știi genul de film pe care l-am reprezentat cândva. Acesta este genul de film. ” Cu asta în minte, „Ouija: Origin of Evil” începe cu vechiul logo sumbru Universal, care a precedat odată patru filme „ Airport ”, William Castle , „I saw what you did” și anii 70, spectacole de gen de genul „ The Sentinel , „Mașina” și numitul de neuitat „Sssssss”. În copilărie, de câte ori vedeam Pământul murdar, care se învârtea cu logo-ul Universal, știam că orice ar urma să mă adune în sânul său cinematografic și să-mi hrănească dragostea de gunoi. Aceasta nu este o critică în niciun fel – este un motiv de sărbătoare. Și da, știu că același logo a precedat și „ Jaws„; Clasicul lui Spielberg ar fi meritat-o, de asemenea, dacă rechinul cu aspect ieftin ar fi lucrat de fapt așa cum era de așteptat.

„Ouija; Origin of Evil ”are loc în 1967 și spune fondul personajului interpretat de Lin Shaye în primul film. Jucată aici de Annalize Basso , Lina Zander este fiica cea mai mare a lui Alice ( Elizabeth Reaser ), o ghicitoare falsă a cărei casă este amenajată cu smecherie pentru clienți. Pe măsură ce Lina și sora ei mai mică, Doris ( Lulu Wilson ) se ascund în fundal și lucrează efectele speciale, Alice oferă ceea ce consideră „confort” oamenilor îndurerați care i-au pierdut pe cei dragi. Scena de deschidere realizează multe, oferind spaime umoristice în timp ce stabilește legătura familială între Zanders.

Nu mai mult în calea spaimelor se întâmplă pentru puțin timp după aceea. Regizorul / scriitorul / editorul Mike Flanagan oferă „Ouija: Origin of Evil” ritmul pacient al unui film din aceeași perioadă de timp pe care îl înfățișează pe ecran. Ne familiarizăm cu preocupările de zi cu zi ale fiecărui personaj. Văduva Alice este îngrijorată de păstrarea casei pe care și soțul ei răposat s-au străduit să le cumpere. Doris este intimidată la școală din cauza profesiei mamei sale. Și lina lenevul Lina are o înțelegere asupra lui Mikey ( Parker Mack ), drăguțul, plin de vârstă, a cărui palmă Alice „citește” când vizitează casa. – Este mâna ta dominantă? Alice întreabă potențialul paramour al fiicei sale înainte de a-și distribui averea: „Dacă asta sau cealaltă mână o atinge pe fiica mea într-un mod care nu-mi place, linia de viață va fi mult mai scurtă.”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2016 426 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar