Otherhood (2019) online subtitrat

Otherhood
Otherhood (2019)

Dacă ați face o carte Bingo din fiecare scenă, melodie și comentariu probabil, care ar putea să apară într-un film despre trei mame de vârstă mijlocie, care fac o vizită surpriză fiilor lor, „Altețe” v-ar fi obligat să completați cel puțin un rând înainte de al doilea act.

Este o copertă a „Aceste cizme sunt făcute pentru mers” pe coloana sonoră și cântă de-a lungul? Ce zici de „ Lean on Me ”? Cumpărături și makeover și clinking de pahare de vin? Cineva spune: „Trebuie să înveți ce înseamnă să trăiești fără mine, dar trebuie să trăiesc și fără tine?” Cineva spune: „Chiar facem asta?” și atunci o fac? Mamele se plesnesc în jur și dau prea multe sfaturi? Sunt unele adevăruri nescrise anterior? Călătorii de vinovăție? Bingo! Dar nu se simte câștigător. Puncte bonus, totuși, dacă ați ghicit, de asemenea, că fiii locuiesc în apartamente ridiculos spațioase din New York.

„Altețe” este ceea ce cele trei mămici Poughkeepsie suburbane din centrul poveștii numesc relațiile lor cu fiii lor. Necruțător. Ei spun, de asemenea, lucruri precum „maternitatea este waterboarding emoțional inuman” și „mama nu este doar un substantiv. Este un verb. ” Și „Uneori este a doua întâlnire când se întâmplă magia.”

Ceea ce poate fi un indiciu pentru ce fiii lor îi ignoră.

La un brunch înfloritor de Ziua Mamei, trio-ul comisat pentru a se simți neglijat și decide impulsiv să meargă la New York pentru a le vizita (adică, a le confrunta). Și fă-le cina. Schimb tipic: „Ai uitat de Ziua Mamei.” – Te-am trimis pe mesaje. – Te-am născut.

Doamnele fac cât pot, cu trei roluri unidimensionale. Patricia Arquette este Gillian, the nudge-y one, o profesoară de pian care se îmbracă ca un copil cu flori grozave. Ea și-a înstrăinat fiul de scriitor înfricoșător, Daniel ( Jake Hoffman ) criticând-o pe prietena sa („SNL”, Heidi Gardner ca Erin). Ea spune că nu va pleca până când nu va cere o fată divorțată recent („Nu este vina ei, deloc!”) De la cineva legat de cineva care participă la aceeași sinagogă a nepotului prin căsătoria cu sora cuiva din blocul ei.

Carol ( Angela Bassett ) este văduvă care nu este pregătită să părăsească casa pe care o împărțea cu soțul și fiul ei. Părul ei este tras înapoi într-o chiflă care o face să pară o armă de școală din secolul al XIX-lea. Odată a vrut să fie artistă, dar acum este voluntară de două ori pe săptămână pentru a preda arta într-o casă de locuit asistată. Fiul ei Matt ( Sinqua Walls ) este ocupat în calitate de director de artă al unei start-up-uri reviste despre care ar prefera ca mama sa să nu știe prea multe. Sau despre fetele pe care le aduce acasă de la gratii.

Și apoi este Helen ( Felicity Huffman ), care se ocupă foarte mult de aparențe, încearcă să țină în tinerețe. De asemenea, se ține de râsul ei împotriva soțului numărul unu, chiar dacă este fericit din nou căsătorit. Fiul ei Paul ( Jake Lacy într-o coadă de ponei) trăiește alături de iubitul său. Ea este bine cu faptul că este homosexual, dar devastată atunci când află că el a avut încredere în tatăl său, dar a ales să nu-i spună. Există și mai multe pe care nu le-a împărtășit cu ea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2019 282 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar