Open Season: Scared Silly - Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioșilor (2015) online subtitrat

Open Season: Scared Silly
Open Season: Scared Silly – Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioșilor (2015)

Legenda unui vârcolac furios ameninţă buna dispoziţie la o tabără de vară din pădure, ceea ce îi va face pe eroi să-şi înfrunte temerile, dar şi să dezlege misterul din spatele legendei. Boog, Elliot, și toată gașca lor veselă se întorc, așadar, pentru noi aventuri… de speriat!

Sony Pictures Animation sărbătorește aniversarea de 10 ani a primei sale funcții, „Open Season”, continuând franciza cu plăcutul amuzant, direct pe DVD a patra versiune – „Open Season: Scared Silly”.

Regizorul David Feiss (creatorul „Vaca și pui”) a fost cap de poveste pe „Originalul sezonului deschis”. El aduce frumos o mare parte a energiei ridicate, ba chiar a unor elemente grafice șterse din acel film, la „Scared Silly”. Cerbul lui Elliot îi spune amicului său de urs grizzly, Boog, o poveste înspăimântătoare de foc de luptă despre viermele Wailing Wompus – care oferă imediat coșmaruri Boog. Încercările lui Elliot de a-l scuti pe Boog de fricile sale nu merg exact așa cum a fost planificat, întrucât vânătorul rău Shaw (acum un ghid turistic al vieții sălbatice) îl convinge pe șeriful din oraș să redeschidă „Anotimpul Deschis”, astfel încât să-l poată ucide pe Lupul (care poate sau poate nu este real) … și poate și un anumit cerb și urs.

„Open Season: Scared Silly” nu are poluarea și rafinamentul unei lansări de teatru cu buget mare, dar compensează un ton pozitiv și o libertate de scenariu, ceea ce permite unele scene sălbatice și distractive – inclusiv una foarte amuzantă secvența accidentului de avion și performanța unui clasic operațional de către dachshund, domnul Weenie, asta trebuie să fie considerat a fi crezut.

„Scared Silly” este puțin discutat și orientat în primul rând către un public mai tânăr. Dar, ca mare fan al serialului „Sezonul deschis” din ultimul deceniu, nu pot nega că am zâmbit devreme și i-am urmărit adesea pe Boog, Elliot și toți prietenii lor din pădure în această ultimă aventură.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 25m 2015 416 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar