Onward - Tot înainte (2020) online subtitrat

Onward
Onward – Tot înainte (2020)

Scanlon, care anterior a regizat animata continuare „ Monsters University ”, a fost inspirat de moartea propriului său tată când avea doar un an; fratele său, care este cu câțiva ani mai în vârstă, avea doar amintiri tulburi. Din propria lui pierdere, Scanlon – împreună cu scenaristii Jason Headley și Keith Bunin – spune povestea a doi frați elfi, cu părul albastru, care trăiau cu mama lor văduvă într-o suburbie care odinioară era plină de magie. Cu mult timp în urmă, a fost un loc al unicornilor, sirenelor și zânelor, strălucitor cu dealuri verzi și rotunjite și colorat cu praf de pixie în aer. Acum seamănă foarte mult cu … Burbank, de fapt, unde Walt DisneyCo. are sediul. Amestecul de vechi și de nou se dezvăluie în unele moduri inteligente – casele de tractare au forma unor ciuperci supradimensionate, iar dragonii bebeluși servesc ca animale de companie periculoase și slobote. Dar, în timp ce detaliile de fundal pot fi destul de încântătoare în realismul lor tactil – puțuri de lumină solară, umflături de asfalt – designul caracterului bulbos și simplist este descurajant.

Din fericire, activitatea vocală a vedetelor Tom Holland și Chris Pratt este suficient de puternică pentru a depăși acest lucru, oarecum. Holland îl interpretează pe Ianul timid și slab, care era în pântecele mamei sale când tatăl său a murit; speră că împlinirea vârstei de 16 ani îl va inspira să-și facă prieteni și să-și asume riscuri și are o listă de obiective pentru ca totul să se întâmple. Pratt îl interpretează pe frate mare, plin de viață, Barley, care este un pic răsfățat și încă trăiește acasă cu mama lor ( Julia Louis-Dreyfus, cine te face să-ți dorești să fie mai mult caracterul ei); este într-un joc de rol în stil Dungeons & Dragons și conduce o dubă retro cu un unicorn blazonat pe lateral. În ciuda diferențelor lor inerente (sau poate din cauza lor), cei doi au o chimie plăcută unul cu celălalt. Deci, când Barley îi spune lui Ian jucăuș la început: „Există un războinic puternic în interiorul tău, trebuie doar să-l lași să iasă”, sentimentul provine dintr-un loc de bunătate autentică și nu sună la fel de prost ca ar putea pagină. (În plus, este doar amuzant să ne imaginăm o lume în care Spider-Man și Star Lord sunt frați care se încurcă afectuos unul cu celălalt.)

Ambii băieți au șansa de a intra în aventurierul lor ascuns atunci când mama lor le dezvăluie un secret, pe care trebuia să-l păstreze până la împlinirea a 16 ani a lui Ian: tatăl lor le-a lăsat un personal vechi cu o bijuterie rară pe care să o așeze deasupra. Acele obiecte, împreună cu câteva cuvinte magice, l-ar aduce înapoi la ele timp de 24 de ore – dar nu puteau efectua vraja decât o singură dată și trebuiau să o înțeleagă exact. Bineînțeles, în entuziasmul acestei cunoștințe noi, nimic nu merge așa cum am planificat; ajung doar la jumătatea vrăjii, rezultând ca tatăl lor să apară din talie în jos ca doar o pereche de kaki și pantofi cu șosete capricioase. Este o idee ciudată și o imagine și mai ciudată. Pentru a profita la maximum de timpul limitat alături de el, trebuie să meargă într-o călătorie prin orașul lor aparent banal pentru a termina ceea ce au început și pentru a-și face tatăl întreg.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 42m 2020 813 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar