Once Upon a Time in Venice - Cainele… sau viata! (2017) online subtitrat

Once Upon a Time in Venice
Once Upon a Time in Venice – Cainele… sau viata! (2017)

Steve Ford (Bruce Willis) este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață personală, dar și profesională e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante: ca să-și recapete cățelul, Steve e nevoit să negocieze cu răpitorii, în timp ce se trezește vânat de doi frați răzbunători, de oamenii unui cămătar, cărora li se adaugă un șir întreg de personaje extrem de dubioase. Steve ne arată ce înseamnă să întreci orice limită când e vorba să-ți aduci înapoi acasă cel mai bun prieten (al omului)…

Cel mai bun lucru despre care se poate spune despre „Once Upon a Time in Venice”, o comedie de acțiune foarte ușoară, de la Mark și Robb Cullen , este că îi permite lui Willis să se desprindă și să se distreze. Îl joacă pe Steve Ford, un ochi particular din Venice Beach, care pare mai ales doar skateboard, doarme în jur, discută cu cel mai bun prieten Dave, divorțat, ușor deprimat ( John Goodman , de asemenea, se desfășoară și se distrează) și rezolvă ocazional minori. mistere. Filmul constă în cea mai mare parte din scene cu două mâini în care Willis ajunge să se prăbușească cu diverși actori de personaje și, în general, este o prezență probabilă pe ecran. Este cu adevărat drăguț să-l vezi funcționând în acel mod.

Dar, deși Willis, Goodman și aproximativ jumătate din distribuția mare de sprijin (care include Thomas Middleditch , Adam Goldberg , Wood Harris și Kal Penn , doar pentru a numi câteva), se achită bine, „Once Upon a Time in Venice” suferă în mare măsură din lene profunde. Teoria sa cu oase goale nu este problema (iubitul pui al lui Willis a fost furat de Jason Momoași gașca lui de droguri), întrucât se străduiește în cea mai mare parte pentru un ton de câine ambulant, ticălos, dar nu are ritm. Se amestecă penibil de la o scenă la alta, în timp ce introduce diferite puncte neplăcute de complot care se încheie brusc înainte de a fi dezvoltate. Există o mulțime de personaje subțire, pe care filmul le aruncă sau le uită după bunul plac până când acestea sunt brusc necesare pentru orice scenă dată. Este amabil și plăcut, dar niciodată exact amuzant. Dispune de un voiceover complet inutil, complet contrabandă, cu amabilitatea lui Middleditch. În plus, pentru un film de 90 de minute, există prea multe capturi pentru a vorbi, mai ales în primul „act”, dacă îl puteți numi așa.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2017 390 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar