Olaf’s Frozen Adventure - Regatul de Gheaţă: Sărbători cu Olaf (2017) online subtitrat

Olaf's Frozen Adventure
Olaf’s Frozen Adventure – Regatul de Gheaţă: Sărbători cu Olaf (2017)

Este primul sezon de Crăciun de când porțile s-au redeschis, iar Anna și Elsa găzduiesc o sărbătoare pentru toată Arendelle. Când orășenii pleacă neașteptat devreme pentru a se bucura de tradițiile lor individuale de sărbătoare, surorile își dau seama că nu au tradiții proprii de familie. Elsa deplânge faptul că, pentru că s-a izolat cea mai mare parte a vieții, ea și Anna nu au putut să-și petreacă timpul unul cu celălalt. Olaf decide să caute tradiții cu ajutorul lui Sven .

Trecând prin oraș, Olaf întâlnește diverse tradiții familiale legate de Crăciun , Hanuka și solstițiul de iarnă . După o vizită la Oaken, Olaf, Sven și sania lor plină de tradiții călătoresc prin tundra înzăpezită doar pentru o bucată de cărbune (dintr-o saună portabilă pe care Oaken le dăduse) pentru a da foc saniei. Alunecă pe un deal și Olaf și Sven ajung despărțiți de o prăpastie. Cu doar o prăjitură cu fructe , Olaf încearcă să călătorească prin pădure și este atacat de lupi.

Între timp, Anna și Elsa descoperă câteva obiecte uitate în podul lor. Sven se întoarce la Kristoff și îi informează (în zadar), Anna și Elsa despre situația dificilă a lui Olaf. Îi adună pe locuitorii din Arendelle pentru a merge să-l caute pe Olaf. În altă parte, Olaf reușește să scape de lupi, dar pierde tortul cu fructe în fața unui șoim și renunță la un copac nu prea departe de regat. Anna și Elsa îl găsesc pe Olaf și îl înveselesc dezvăluind că au o tradiție: El însuși. După ce Elsa și Anna fuseseră izolați unul de celălalt, aceasta din urmă începea să alunece anual cărți și păpuși de Olaf sub ușa celui dintâi. În timp ce toți sărbătoresc sărbătorile, șoimul aruncă tortul cu fructe pe Olaf. La recuperarea tortului cu fructe, Olaf îl declară „Un miracol de Crăciun!”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 22m 2017 348 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar