Office Christmas Party - Petrecerea de Crăciun la birou (2016) online subtitrat

Office Christmas Party
Office Christmas Party – Petrecerea de Crăciun la birou (2016)

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară. Cea mai nebună comedie de sărbători, „Super party la birou” ajunge în premieră din 9 decembrie în cinematografele din toată ţara. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

Ei recunosc, de asemenea, că cultura corporativă din zilele noastre răsplătește în mod regulat cei din eșaloanele superioare ale puterii, care economisesc bani prin înșurubarea personalului cu reduceri, salarii mai mici, mai puține beneficii și cereri mai mari. Cine să-i reprezinte mai bine pe acești Scrooges moderni decât Jennifer Aniston , o veterană a ambelor filme „ Hoross Bosses ”? Aș prefera să o văd în „Cake 2: Another Slice” decât un film mainstream mai mediocru, dar poate că sunt doar eu.

Dar opțiunile de carieră ale fostului „ Prieten ” nu sunt problema aici. Comedia este. Ceva majoritatea dintre noi avem nevoie disperată de acum, având în vedere titlurile actuale și ritmul obișnuit al speranțelor Oscar de la sfârșitul anului. Din păcate, „Biroul de Crăciun al Biroului” servește ca un alt amintire care să permită distribuției tale să improvizeze nebunește (așa cum este evident cu o mulinetă inutilă pentru blooper-credit-uri) în loc să furnizezi de fapt un scenariu coerent cu o scintilă de logică duce adesea la o scădere a duratei susținute râdeți. Imaginați-vă dacă petrecerea iconică a toga din „Animal House” a fost întregul film, ar putea fi o lovitură pentru un timp, dar a fost mult mai bine să vină după ce Deltas urma să ajungă pe fundul rockului și a fost nevoie să aibă spiritele lor rebele. reînviat cu băuturi excesive, cavorting sălbatic și zdrobire acustică.

În schimb, acest perete zdrobit în calitate de R într-un comportament prost, dintre care, în cele din urmă, rezultă expunerea unor părți ale corpului gol ale oamenilor care ar trebui să poarte cu siguranță mai multe haine și nu mai puțin, vine cu un concept destul de prost conceput pentru a pune complotul în mișcare. . Practic, CEO-ul lui Aniston, cu nasul tare și elegant, intră în filiala din Chicago a unei companii de internet numită Zenotek, începe să sfâșie tinsel-ul festiv și amenință să-l închidă, deoarece nu contribuie suficient la linia de jos. .

Încercarea este că biroul plin de geekuri nesigure este condus de fratele ei iresponsabil și lipsit de griji, Clay (TJ Miller de la „Silicon Valley” de la Tv), care eclozează un plan pentru a-și înfățișa un nou client neclintit ( Courtney B. Vance , mult mai amuzant. în rolul său câștigător de Emmy în rolul lui Johnnie Cochran în „The People v. OJ Simpson”) prin impresionarea lui cu o orgie de vacanță de sub control. Punctele de reper includ o iesle de viață completă cu un bebeluș închiriat Iisus, o sculptură în gheață cu un bec priapic, care sugestiv gâdilă eggnog (responsabil pentru scena care atrage cea mai mare reacție), răcitoare de apă etichetate „Tequila”, „Vodka” și „Gin”, și o mașină de fabricat zăpadă care la un moment dat aruncă în mod accidental cocaină la apa.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2016 658 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!