Nobody Knows I’m Here - Nimeni nu știe că sunt aici (2020) online subtitrat

Nadie sabe que estoy aquí
Nobody Knows I’m Here – Nimeni nu știe că sunt aici (2020)

„Nimeni nu știe că sunt aici” spune povestea lui Memo ( Jorge Garcia ), un recluz ascuns cu unchiul său Braulio ( Luis Gnecco ) într-o parte îndepărtată din Chile. Memo îi place să intre în casele oamenilor din motive neexplicate și ar părea să se afle în spectrul autismului, deși o linie de dialog neagă acest lucru. Își ajută unchiul să tinde oile, în timp ce refuză orice încercare de a participa la evenimente publice sau de a fi sociabil. Abia chiar îi vorbește lui Braulio, care îl ascultă despre comportamentul său antisocial și înclinat pentru rupere și intrare. Noaptea, Memo se îmbracă ocazional în ținutele strălucitoare pe care le realizează și le interpretează pentru o audiență. În ciuda tuturor acestor detalii, Memo rămâne o enigmă pentru cea mai mare parte a timpului de lansare Netflix.

Desigur, motivul pentru tot acest mister este că Memo are un secret profund și întunecat. Este, de asemenea, un secret plictisitor care va evoca amintirile lui Milli Vanilli tuturor celor bătrâni pentru a-și aminti infamia acelei trupe. Iată partea pe care ți-o pot spune: În tinerețe, Memo a audiat cu un manager umbrit care i-a iubit vocea, dar nu și pachetul care o adăpostea. „Este vorba de ceva mai mult decât de muzică”, îi spune managerul tatălui Memo, Jacinto ( Alejandro Goic). „Este vorba despre primele fantezii sexuale ale fetitelor.” Există un omagiu crud și totuși credibil la dilema lui Cyrano de Bergerac în cuvintele managerului. Un băiețel mai „convențional” este găsit sincronizat cu buzele folosind vocalele Memo, în primul rând pe potențialul hit „Nimeni nu știe că sunt aici”. Piesa respectivă face pentru acest film ceea ce a făcut ditty-ul titular al Minunilor pentru „That Thing You Do.” Visele Memo-ului de a deveni o mare vedetă sunt stricate, deoarece nimeni nu va ști că este vocala lui. Grevează tragedia.

În prezent, lumea Memo-ului este zguduită de două evenimente: vătămarea groaznică a lui Braulio și sosirea pe insula lui Marta ( Millaray Lobos ), nepoata lui Sergio ( Nelson Brodt ), omul care îi vizitează de obicei cu livrări. „Ești dulce pe ea”, gâdilă Braulio chiar înainte să se rănească. Memo-ul este atât de inconfortabil fiind pe continent, când se plictisesc de oameni, încât nu rămâne să afle de soarta unchiului său, după ce va fi internat. Când Marta se întoarce pe insulă cu vești, Memo o ignoră complet până când ceva forțează un răspuns uman de la el. „Culoarea asta arată bine pentru tine”, spune Marta despre oglindă strălucitoare de pe unghiile Memo-ului.

Când Marta comentează o carte a celebrului celebru Angelo Cassas ( Gaston Pauls ) pe masa de cafea, Memo reacționează violent. Pentru a opri Marta să plece, el îi cântă. Este pentru prima dată când auzim cântarea Memo-urilor pentru adulți și este clar că ar fi putut avea o carieră de succes. Marta îi permite să înregistreze un videoclip pe telefonul ei, pe care îl lipește pe YouTube fără știrea lui. Combinația dintre Memo și acea melodie particulară aduce trecutul din lemn.

„Nimeni nu știe că sunt aici” vrea să facă o declarație despre prețul aspru al faimei și despre mașinările groaznice și dureroase care decontează factura. Este nevoie de prea mult timp pentru a introduce aceste idei în complot datorită manipulării clișee din trecutul întunecat al protagonistului său. Memoarea adultului se agață de visele sale de stardom, împletind costume fabuloase de purtat în timp ce imaginația lui reflectă ceea ce ar fi putut fi. Însă acest lucru este departe de a implica material, convingător emoțional, deoarece dorințele Memo joacă ca niște simple excentricități. În momentul în care ne dăm seama că acțiunile și reacțiile Memo-ului provin dintr-un puț profund de traume și vinovății, poate răbdarea telespectatorului a trecut prea subțire pentru a oferi empatia necesară.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 40m 2020 354 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar