Nine Lives - Nouă vieți (2016) online subtitrat

Nine Lives
Nine Lives – Nouă vieți (2016)

Comedia Nouă Vieți spune povestea lui Tom Brand (Kevin Spacey), un om de afaceri miliardar , care este la apogeul carierei sale. Din cauza stilului de viață, timpul său este petrecut în mare parte în cadrul companiei pe care-o conduce, în detrimentul familiei, a fiicei sale Rebecca (Malina Weissman) și soției Lara (Jennifer Garner), care trebuie să se mulțumească cu restul timpului liber.
Când Rebecca împlinește 11 ani, ca un cadou de ziua de naştere i-a cerut lui Tom o pisică, și el care urăşte pisicile de fapt , a obiectat. Dar, pentru că, bineînțeles, nu a avut timp să caute un alt cadou, atunci Tom nu a avut în cele din urmă de ales.
Tom caută o pisică la un proprietar de magazin pentru animale de companie, cu nume mistic, Felix Perkins (Christopher Walken) și alegerea în cele din urmă a căzut pe o pisică pe nume Dl.Fuzzypants, o pisică , care, de fapt, nu este prea nimerită pentru a fi un dar fiicei sale Rebecca.
Dar , în drum spre casă, un eveniment neașteptat apare, făcându-l pe Tom să se trezească prins în corpul D-lui Fuzzypants. Aflându-se captiv în blana pisicii Tom și-a dat seama de timpul prețios pierdut și lucrurile frumoase care nu se mai întorc, lucruri pe care le putea avea alături de familia sa…

Doar patru persoane, în ciuda unei distribuții care se mândrește cu doi câștigători la Oscar – Kevin Spacey și Christopher Walken , care trebuie să aibă niște facturi întârziate pe care trebuie să le plătească – împreună cu un regizor, Barry Sonnenfeld , care continuă să-și mărgeleze reputația de realizator ascuțit, care a fost obținut după succesul masiv al francizelor „Men in Black” și „Family Addams”, vechi de zeci de ani.

La fel ca pisicile, publicul poate simți uneori când ceva nu este bun. Să spunem că am fost la treziri care au provocat mai multe râsete.

Doar care dintre cei cinci scenariști care au scrutat această astrofă a pisicii (mi se permite cel puțin un pumn de felină, nu-i așa?) A crezut că este o idee bună să reînvie corpul de schimbare a corpului din anii ’80 și să-l împerechez cu uzualul -dads-are-a rău temă din anii 90? Clișeele rămân clișee dacă nu faceți un efort pentru a le reinventa într-un fel pentru o nouă generație.

Nu este faptul că nu există o încercare de a reflecta titlurile de astăzi, întrucât mogul manhattan al lui Spacey, autocentrat de Tom, Brand Brand se aruncă asupra detaliilor referitoare la mărimea unui turn care poartă numele companiei, în loc să participe la petrecerea zilei de naștere a fiicei sale . Aruncă o înțelegere când se pare că un edificiu situat în Chicago l-ar putea împiedica să aibă cel mai înalt simbol falic din emisfera nordică. Sa vedem. Bogat, egotistic, autocentrat, insult, cu temperament scurt și obsedat de lungimea zgârie-noriului său bărbătesc. Cine sună asta?

Pentru a face modificări, Brand ajunge să cumpere o pisică la un emporium pentru animale de companie destul de ciudat, supravegheat de un proprietar destul de ciudat, jucat de Walken. În drum spre casă cu darul, el decide să facă o groapă la ultimul etaj al turnului său și este lovit de fulgere. Asta înseamnă că Spacey poate forma destul de mult în restul părții sale doar făcând un voiceover, deoarece personajul său ia acum forma unei pisici cunoscute sub numele de Mister Fuzzypants (nu amuzant) în timp ce corpul său comatozic se află într-un pat de spital.

Bănuiesc că oricine ispitit să vadă „Nouă vieți” ar putea anticipa o mulțime de jinx cu patru pașe înalte pentru a colinda. Nu de aceea YouTube este plin de astfel de clipuri (unele începând de fapt din film)? Dar chiar și această persoană de câine știe că, în general, pisicile le place să-și numească propriile fotografii, ceea ce explică de ce pizda de aici este în primul rând o creație evidentă CG.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m 2016 815 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar