Never Rarely Sometimes Always (2020) online subtitrat

Never Rarely Sometimes Always
Never Rarely Sometimes Always (2020)

Un adolescent liniștit pe nume Autumn (nou-venit Sidney Flanigan ) arată ca și cum poartă greutatea lumii pe umeri. Ea a prezentat cântând inima ei la un spectacol de talente – după ce colegii de clasă au sincronizat buzele sau au făcut rutine de dans. În toamnă există ceva melancolic care nu este în majoritatea colegilor ei, iar singura ei prietenă pare să fie vărul și colaboratorul ei Skylar ( Talia Ryder ). Nu a trecut mult timp până aflăm ce cântărește în mintea toamnei – are 17 ani și este însărcinată. Eliza Hittman , scriitoarea / regizoarea „ Rats Beach”, Se întoarce la Sundance cu cea mai bună lucrare a sa, o dramă puternică, care este în mare parte un studiu al personajelor a două tinere realizate complet, dar și un comentariu despre cât de periculos este să fii o adolescentă din America. Cu spectacole uimitoare de la doi jucători tineri complet autentici, acesta este un film despre care oamenii vor vorbi tot anul.

Doar descrierea simplă a complotului „Niciodată, rar, uneori, întotdeauna” face să pară destul de manipulativ: o pereche de fete adolescente se luptă în New York, după ce una dintre ele rămâne însărcinată și trebuie să călătorească acolo pentru un avort. Voi recunoaște că am o toleranță foarte scăzută la poveștile cu tineri sau copii în pericol, deoarece de multe ori se simte ca un truc ieftin de a atrage privirile inimii privitorului. Hittman nu face genul acela de film. Valorile ei de film detaliază melodrama, nepătrund de situația adolescentei din America, un loc care le tratează adesea ca obiecte sau pradă asupra lor. Fie că este vorba de fratele care face gesturi răgușite la un restaurant, de managerul magazinului care sărută mâinile angajaților săi, sau de perversul beat care își scoate pula într-un tren de metrou,

După ce Toamna află că Pennsylvania, statul ei de origine, necesită acordul părinților, ea îl convinge pe Skylar să călătorească cu ea la New York pentru a obține procedura. Cu foarte puțini bani, fac călătoria cu autobuzul și sunt împinși printr-un sistem la care Toamna nu se aștepta. Ceea ce ridică cu adevărat munca lui Hittman aici este simțul că Toamna și Skylar iau decizii credibile, bazate pe personaje din mers. Fie că toamna îi străpunge nasul după ce a aflat că este însărcinată – poate să ia din nou o formă de control – sau cum femeile se scurg pentru a obține ceea ce au nevoie la New York, deciziile se simt organice și în acest moment, adăugând un realism incredibil care este încorporat în tot filmul. De asemenea, ajută Hittman să nu se teamă de tăcere. Nu există monologuri. Toamna abia vorbește deloc despre întinderi lungi.

Hittman evită și povestea „orașului înfricoșător” în care filmul ei ar fi putut deveni. În cea mai mare parte, oamenii de toamnă și Skylar se întâlnesc în New York sunt de ajutor, în special cei din sistemul de sănătate. Unul dintre ei pune în special Autumn o serie de întrebări – scena care conferă filmului său titlul fantastic – și este o secvență uluitoare, una în care se simte că Autumn însuși este forțată să se descurce cu lucrurile în care este îngropat, chiar dacă doar pentru o cateva minute. Flanigan se remarcă în această scenă și în tot timpul filmului și este bine asortată de Ryder. Scriitorii mai mici ar fi făcut aceste două personaje prea asemănătoare, dar Hittman are încredere în Ryder și Flanigan pentru a-și crea propriile roluri. Ei dau două dintre cele mai bune spectacole tinere într-un timp foarte lung.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2020 250 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar