Neighbors 2: Sorority Rising - Vecini de coșmar 2: Un nour război în cartier (2016) online subtitrat

Neighbors 2: Sorority Rising
Neighbors 2: Sorority Rising – Vecini de coșmar 2: Un nour război în cartier (2016)

De această dată, Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy (Efron).

Sătule de sistemul discriminator și restrictiv al școlii, domnișoarele nonconofrmiste membre ale asociației Kappa Nu au decis să se instaleze într-o casă unde să-și facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap. Când Shelby (Moretz), împreună cu “surorile” ei, Beth (Kiersey Clemons) și Nora (Beanie Feldstein), găsesc locul perfect, în afara campusului, nu se împiedică de un “detaliu” precum faptul că e un cartier foarte liniștit când dau drumul unor chefuri la fel de demențiale precum cele organizate de frăția băieților.

Familia Radner se vede acum nevoită să apeleze la abilitățile singurei persoane în stare să liniștească pentru totdeauna balamucul din vecini, și acesta e fostul lor “dușman”, Teddy. Alături de Jimmy (Ike Barinholtz) și Paula (Carla Gallo), șarmantul Teddy încearcă să se infiltreze în asociația fetelor pentru a o zgudui din temelii. Dar dacă ei își închipuie că fetele se vor preda fără o luptă aprigă, înseamnă că nu știu ce forță poate avea nebunia tinereții.

Vestea proastă este că, pe măsură ce filmele merg, „Vecini 2: Sorority Rising” abia se califică ca unul. Se pare că a fost editat printr-un fel de mărunțitor. Premisa filmului este o iterație inversată de gen a primului film, de exemplu, Radners, acum cu un copil în vârstă de doi ani, își are stabilitatea domestică pusă în pericol de o vecină nu fraternitate-ci sororitate. (De aici, titlul.) Pare simplu, dar este foarte mult timp petrecut în configurarea acestui comutator decât te-ai putea aștepta în mod rezonabil. Poate pentru că cineastele vor să facă un fel de declarație politică blândă care susține feminismul, sau poate din alt motiv – ca și cum poate ei nu știu ce naiba fac. Spun asta pentru că în toată limpezirea gâtului expoziției care conduce la formarea sororității prietenoase cu partidul numită Kappa Nu, nu este prea mult sensul.

Odată ce casa de alături de Radners este închiriată, inovatorul de sororitate Shelby ( Chloe Grace Moretz ) face o tranziție aproape completă și în mare parte arbitrară de la Feisty Outsider la Truculent Mean Girl. Pentru că pur și simplu filmul nu ar fi ceea ce vrea să fie, fără ca tânăra actriță să privească pe fereastră și să înnebunească „Este pornit”.

Filmul se descompune într-o serie de schițe, cu Experimente în umoarea scârbă (copiii mici care interacționează cu jucăriile sexuale, un atac extrem de neigienic asupra casei Radner din sororitate, folosind o alegere teribil de specifică de armă spongioasă), luând precedent extrem asupra dezvoltării personajelor și coerența narativă. Scenariul este atât de subțire încât filmul repetă cam același „ce vom face?” scenă la casa sororității la mai puțin de zece minute după prima. Acest lucru pare fie mai mult sau mai puțin interesant în ceea ce privește aflarea că filmul are cinci scenariști creditați.

Aceste observații vor părea, poate, de genul pentru vizionarea telespectatorilor pentru care aspectul de bună știință al filmului este primordial. Diavolul și / sau Dumnezeu este în detalii, totuși.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2016 440 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar