Natalie Wood: What Remains Behind - Natalie Wood: ce rămâne în urmă (2020) online subtitrat

Natalie Wood: What Remains Behind
Natalie Wood: What Remains Behind – Natalie Wood: ce rămâne în urmă (2020)

Există câteva piese bune care acoperă opera lui Wood în „ Rebel fără o cauză ”, „Splendor in the grass”, „ West Side Story ”, „Miracle on 34th Street”, „Love with a Proper Stranger”, „Inside Daisy Clover” și alti clasici, iar filmul este cel mai puternic atunci când detaliază lupta ei pentru a reuși într-o industrie dominată de bărbați, care exploatează sexual și discriminează femeile. Actrița Natasha Gregson Wagner , fiica lui Natalie Wood și a producătorului britanic de film Richard Gregson, servește ca exercițiu de „audiență” și „gazdă”. Pe lângă faptul că stă la interviuri în cameră, Gregson Wagner se adresează direct camerei și este adesea văzut în același cadru cu subiecții interviului care stau deasupra unei mese, de parcă ar împărtăși un prânz ocazional. Printre cei intervievați se numără Mia Farrow , Robert Redford , Richard Benjamin și, bineînțeles, tatăl vitreg al lui Gregson Wagner, Robert Wagner , cu care Wood s-a căsătorit, a divorțat și s-a recăsătorit, și care a fost pe barcă în acea noapte și a făcut obiectul suspiciunii de atunci.

Dar, în ciuda intenției sale de a redirecționa atenția publicului asupra vieții și artei actriței, filmul începe să pară la fel de neliniștitor și evaziv ca martor într-o anchetă a omorului care vorbește în jurul subiectului de care sunt interesați cel mai mult chestionarii.

Asta nu înseamnă că „Ceea ce rămâne în spatele lui” nu are valoare, cu atât mai puțin că acest recenzor se abonează la teoriile mai ciudate sau mai sinistre despre cum a murit Wood. Tot ce știm sigur este că a dispărut dintr-un iaht lângă Insula Catalina, unde l-a ancorizat pe Wagner, Christopher Walken , costarul ei în ultimul ei film „ Brainstorm”, și alți pasageri și că Garda de Coastă și-a găsit cadavrul câteva ore mai târziu. Cea mai simplă explicație pentru cele întâmplate este că Wood, care stătea într-o cabină sub punte cu Wagner, s-a ridicat la sfârșitul unei nopți ploioase pentru a strânge frânghie pe un dinghy care se izbea de coca și îi tulbura somnul (ceva ce spuneau membrii familiei era o sursă de iritare pentru Wood de fiecare dată când navigau), apoi alunecă pe puntea umedă, căzu peste bord și se înecă.

Cu toate acestea, fanii Wood, teoreticienii conspirației de la Hollywood și unii reprezentanți ai forțelor de ordine au îmbrățișat alte explicații – și nu doar pentru că se spune că Wood are o teamă de „apă întunecată”, și-a rupt încheietura ca actriță pentru copii în timp ce filma o scenă de inundații în un rezervor de apă din studio și a jucat unele dintre cele mai iconice scene în piscine, râuri și căzi. (Gregson Wagner și alți martori scot legenda „apei întunecate”, menționând că mama ei adora să înoate în piscina familiei și că aproape toată lumea se teme de apa întunecată.) Teoriile abundă că Wagner a ucis Wood, fie cu intenție rău intenționată, fie ca rezultat a unui argument beat care a determinat-o să cadă peste bord. Aceste teorii au fost amplificate de zvonuri conform cărora fie Wood a avut o aventură cu Walken în platou.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2020 225 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar