Nanny McPhee (2005) online subtitrat

Nanny McPhee
Nanny McPhee (2005)

Dl. Cedric Brown (Colin Firth) tocmai a ramas vaduv si are sapte copii de crescut, copii care sunt asa de obraznici, incat toate dadacele si-au dat demisia pana acum. Acum, o voce misterioasa ii spune s-o angajeze pe Dadaca McPhee (Emma Thompson) o femeie cu puteri magice.

Emma Thompson, care a castigat premiul Oscar® in 1995 cu primul sau scenariu, „Sense and Sensibility”, revine la scenaristica in „Nanny McPhee”, o adaptare dupa cartile cu „Nurse Matilda”, de Christianna Brand.
Thompson, singura persoana care a castigat premiul Oscar® atat pentru actorie cat si pentru scenariu, interpreteaza de asemenea personajul titular al filmului „Nanny McPhee”, alaturi de Colin Firth, Kelly Macdonald si, in primul sau rol pe marele ecran dupa 20 de ani, Angela Lansbury.

In aceasta fabula copiii obraznici, condusi de baiatul cel mai mare, Simon (Thomas Sangster din „Love Actually„), au reusit sa alunge pana acum 17 dadace. Dar cand vine Dadaca McPhee copiii isi dau seama ca orice rele ar face, ele sunt transformate rapid si ca prin magie in rezultate surprinzatoare.
Influenta Dadacei se extinde si asupra problemelor mai grave ale familiei, inclusiv asupra intentiei neasteptate a Dlui. Brown de a-si gasi o noua sotie; a intentiei Matusii Adelaide (Angela Lansbury) de a adopta unul din copii; si a tristei si secretei dorinte a cameristei lor, Evangeline (Kelly Macdonald).

Pe masura ce atitudinea copiilor se schimba, infatisarea aspra a Dadacei McPhee se schimba si ea, starnind si mai multe intrebari despre aceasta straina misterioasa pe care copiii si tatal lor au ajuns s-o iubeasca.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 37m 2005 1.797 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar