My Father Die - Mori, tata! (2016) online subtitrat

My Father Die
My Father Die – Mori, tata! (2016)

Surd și mut încă de la 12 ani, Asher (Joe Anderson) s-a antrenat aproape două decenii ca să se răzbune pe Ivan (Gary Stretch), omul care i-a omorât fratele cel mare în urmă cu 21 de ani. Acum că dușmanul lui a ieșit din închisoare, are ocazia. Însă ținta lui Asher se întâmplă să fie și tatăl lui.

O secvență de deschidere alb-negru găsește pe frații Rawlings săraci în sălbăticie alergați în țara Louisiana Bayou, unde adolescentul Chester (Chester Rushing) promite să-l inițieze pe Asher pubescent în misterele sexului, prin intermediul tinerei vecine Nana (Trina LaFargue) . Din păcate, tatăl lor, Ivan (fostul pro-boxer britanic Gary Stretch), îi consideră propria proprietate – nu-i deranja niciodată că este încă căsătorit cu mama băieților – și atunci când descoperă încurcarea ei, niciun instinct parental nu-i înmuia răspunsul furios. Violența rezultată lasă un fiu mort, celălalt permanent surd și mut.

Așa tăcută, un deceniu mai târziu, Asher (acum interpretată de Joe Anderson) trăiește cu mama sa slatternly, dormită în pat (Susan McPhail), când au o veste foarte proastă: Daddy a fost eliberat timp de patru ani din cauza supraaglomerării închisorii. Junior începe imediat să facă push-up-uri, să taie o pușcă și altfel se pregătește pentru luptă. Nici el nu reacționează prea tare: Ivan este la libertate doar cu câteva ore înainte de a bludgeons până la moarte un polițist îmbrăcăminte (John Schneider) care devine prea chummy. Văzând să lovească înainte să fie doborât, Asher reușește să-l localizeze pe tatăl său și să-l ia prin surprindere. Cu toate acestea, este o greșeală catastrofală, după acest atac reușit, să pleci apoi fără să te asiguri absolut sigur că Pops este mort.

Nimic nu este teribil de original sau surprinzător despre oasele goale din scenariul lui Brosnan, în care tatăl de gunoi alb din iad (evocând în mod corespunzător transformările iconice ale lui Robert Mitchum în „Hunter” și „Cape”) cosesc totul în calea sa înaintea forțelor cele mai pure binele din jur poate învinge răul său aproape supranatural. Dar Brosnan, care a studiat poezia înainte de a lansa o carieră de actorie cu profil mediu (el joacă un mic rol aici), aduce flambăanța și ritmurile imprevizibile ale unui poet în acest material aparent stricat. Nu că nu-și îmbrățișează aspectele mai îngrozitoare – într-adevăr, secvențe deosebit de urâte care implică homofobie și viol pot trece de o linie pentru unii spectatori. Dar amestecul aventuros de „My Father Die” de abordări estetice și tonale aduce coerență salturilor sale de la tandrețe la bătaie de sânge,

Nu toate funcționează, dar acesta este un debut îndrăzneț și talentat, cu atât mai impresionant pentru transcenderea (în timp ce îmbrățișați) niște trope nerușinate de exploatare. Spectacolele sunt bine ajustate, cu o mare parte a eficienței fotografiei, datorită căldurii autentice în scenele dintre Anderson, Nana, cea mare a lui Candace Smith și Jonathan Billions, în calitate de fiul ei jucăuș. Alte ture variază de la fața pokerului la cele mai zvelte stereotipice. Pachetul impresionant de tehnologie / design este evidențiat de obiectivul viu pe ecran lat de Marc Shap și de un scor cu rădăcină înrădăcinată de Justin Small și Ohad Benchetrit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2016 339 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar