My Big Fat Greek Wedding 2 - Nuntă á la grec 2 (2016) online subtitrat

My Big Fat Greek Wedding 2
My Big Fat Greek Wedding 2 – Nuntă á la grec 2 (2016)

Lucrând încă în restaurantul grecesc al părinţilor ei, Paris creşte văzând cu ochii. Fata e pe cale să încheie studiile liceale, dar Toula şi Ian, părinţii ei, au dificultăţi în căsnicie. Când cei doi află că nu au fost niciodată căsătoriţi oficial, planurile pentru o nouă nuntă încep să apară. Poate această nouă şi zgomotoasă nuntă grecească să reunească familia?

În timp ce primul film a lucrat în principal prin probabilitatea masivă a vedetei / scriitorului său, Nia Vardalos , această continuare (despre care a scris și Vardalos) face greșeala de a o relata într-un rol de sprijin într-un fel de prea multe subploturi întrețesute, niciuna dintre ele. deosebit de convingător.

De această dată, Toula, dulce auto-depreciere a lui Toula, trebuie să gestioneze haosul care îi este împins de la o mulțime de membri ai familiei sale neplăcute. În cele mai cunoscute dintre aceste dileme, se dovedește că părinții lui Toula, proprietarii restaurantelor din Chicago Gus ( Michael Constantine ) și Maria ( Lainie Kazan ), nu sunt de fapt căsătoriți până la urmă. Preotul înapoi în Grecia nu a semnat niciodată certificatul de căsătorie în urmă cu 50 de ani. Aceasta înseamnă că trebuie să existe – ai ghicit – o altă nuntă mare, grasă, greacă.

Dar asteapta! În ciuda faptului că se ocupă constant de fiecare tânără pe care o întâlnește despre importanța căsătoriei, Maria începe să se întrebe dacă mai vrea să fie soția cuiva. Și totuși, din titlu știm că această problemă va fi rezolvată, deci nu există mize reale.

În același timp, Toula este greu să mențină scânteia cu propriul ei soț, Ian ( John Corbett , mai milquetoast ca niciodată), tipul WASP-y a cărui sosire în viața lui Toula a creat o ciocnire a culturii în primul film. De asemenea, a fost devastată în perspectiva fiicei sale de 17 ani, Paris ( Elena Kampouris ), care va pleca de acasă și va pleca la facultate. Între timp, Paris suferă de furia ei romantică în timp ce se pregătește pentru bal și încearcă să devieze presiunea până în prezent cu un băiat grec.

Într-o scenă deosebit de jenantă – care este emblematică pentru tonul de sus al regizorului Kirk Jones – întreaga familie din Paris se prezintă la târgul de facultate al școlii sale pentru a se asigura că rămâne în oraș și pleacă în Northwestern. Aduc spanakopita de casa. Ei presează reprezentantul de admitere. Se aruncă sălbatic pentru fotografii de grup.

De nenumărate ori, acesta este nivelul umorului din „Nunta mea mare grecească 2” – aceasta este nota înspăimântătoare pe care o lovește. Nu este suficient să arăți că familia lui Toula este (se presupune) îndrăzneț. Gag-urile sunt îngrămădite cu gingie, cu o frenezie neobosită și cu rezultate obositoare, mai degrabă decât supărătoare. Te poți baza pe fiecare personaj pentru a se comporta exact la fel, de fiecare dată, indiferent de situație, iar acest mod este, de obicei, inconștient. Chiar și un personaj care iese la fel de homosexual – care, în teorie, ar trebui să fie un moment important – nu ajunge de nicăieri și nu poartă nicio eroare emoțională. Și apoi, din când în când, John Stamos și Rita Wilson (producătoare din film din nou) se prezintă ca soț și soție, în mod evident, pentru că sunt greci și își îndeplinesc diligența.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2016 462 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar