My Beloved Bodyguard (2016) online subtitrat

我的特工爷爷
My Beloved Bodyguard (2016)

Ding (Sammo Kam-Bo Hung) este un fost agent al biroului de Securitate Central din China, care pensionat fiind și suspect de demență, s-a stabilit intr-un colț al lumii unde își găsește un nou prieten, o tânără fată, Cherry Li (Jacqueline Chan). Atunci când viața fetei este amenințată de conexiunea tatălui ei cu un lord al crimei locale, fostul agent trebuie să apeleze la abilitățile sale de mult uitate pentru a o salva…

În primul rând, toată lumea știe deja despre marțiale abilități de arte. „Old Ding? Da, este un fost ofițer al Biroului de Securitate al Centrului. Tipul rău. Intră acolo. Acum o pierde. Pacat.” Obținem un voiceover feminin care explică totul. Tot. E ingrozitor. Nimeni nu poate scrie scene? Dialog?

În al doilea rând, există felul în care îl pierde. Va identifica răufăcătorul din film, Choi (Feng Jia-yi), dar în timpul formației poliției nu-și poate aminti fața. Își uită cheia, dar este pe o sfoară în jurul gâtului. Este totul mai degrabă igienizat. În plus, Sammo, binecuvântează-i inima, nu este suficient de actor ca să o scoată. El doar stă acolo, clipind. Un regizor mai bun l-ar fi putut ajuta, dar este regizorul – primul său film de la „Once Upon a Time in China and America” din 1997.

Caracterele laterale și caracterele late sugă. Medicul său (Feng Shaofeng din filmele „Regele maimuței” ) îi spune că toate organele sale se defectează și că are nevoie de operații multiple; apoi zâmbește și spune: „Glumesc. În afară de problemele de memorie, sunteți bine. Amuzant, doc. Întotdeauna este bine să glumești cu un pacient demențial. O doamnă vecină, doamna Park (Li QinQin), continuă să joace pentru el, dar vârsta și nevoia ei (și reticența lui) sunt jucate pentru râs. Există un pic recurent cu trei bătrâni care stau pe margine și comentează procedurile, iar ei sunt jucați de directorii vechi din Hong Kong Tsui Hark, Dean Shek și Karl Maka. Ar trebui să fie lucruri grozave – cum ar fi cei trei bătrâni din „Do the Thing Right” – dar ceva se pierde în traducere sau nu a fost bine să înceapă.

Dar cea mai mare problemă? Fata Sammo trebuie să salveze. Bunule dumnezeu, e neîncrezător.

Numele ei este Cherry (Jacqueline Chan) și fuge de la jocurile de noroc, tatăl ei bun pentru nimic (Andy Lau), ca să stea cu Ding. Cum se culcă? Își îmbrăcă vechea haină chineză de pază, cu toate medaliile și se preface că este o fantomă fără cap. El îi spune să nu o poarte. De trei ori. „Bărbații grași trebuie să fie amuzanți!” strigă ea înainte de a clătina și de a păși. Noaptea, el fixează cu blândețe rana pe fruntea ei (de la tatăl ei?), Iar dimineața și-a înapoiat slujirile prin fixarea unui bandaj pe frunte cu cuvintele „Te servește drept” și o față încruntată. Trec un suport de înghețată. „Cumpărați unul pentru mine!” strigă ea. Ei merg la pescuit; se plânge că prinde prea mulți pești. El se uită la ea cu dragoste, dar ea era cuie pe o tablă de tablă.

Parcela. Andy Lau datorează datoriile de jocuri de noroc ale gangsterului local, așa că este de acord să facă o treabă: să fure o pungă de la mafioții ruși de peste graniță. O face, dar cu rușii în urmărire, iar Choi refuză să ierte datoria – dacă ar mai fi vreodată – așa că Andy ține geanta. Acum, el are gangsteri chinezi și ruși după el.

Într-o noapte, bărbații lui Choi apar la locul lui Ding, o apucă pe fată și cer să știe unde se află tatăl. Iată momentul nostru. În sfârșit, vom obține pentru ce am venit. Dar este nevoie de Ding pentru totdeauna pentru a vă deplasa. Este mai puțin „Bourne” și mai lent. Odată ce o luptă se întâmplă în sfârșit, el rupe oasele. Niciodată nu am văzut un film cu arte marțiale cu mai multe ochi înfipt în coloana sonoră. Fetița este uimită? Nah, leșină. Apoi, autoritățile o mută la rudele din apropiere. Dar nu o pot suporta (vezi?), Așa că se refugiază înapoi la Ding, care își cumpără înghețata.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2016 409 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar