Mutiny of the Worker Bees - Revolta albinelor lucrătoare (2020) online subtitrat

Rebelión de los Godínez
Mutiny of the Worker Bees – Revolta albinelor lucrătoare (2020)

Filmul de comedie reduce în mod intenționat ca personajul lui Omar să fie mai mic decât este de fapt – este inteligent, dar redus, ușor balansat de atractivitate și împiedicat patetic de autoritate. Mutiny of the Worker Bees oferă un scenariu în care Omar trebuie să se adapteze la un loc de muncă disfuncțional care se referă la supraviețuire – șefii sunt lipsiți de rezonabilitate și este evident destul de rapid că noii trebuie să se alăture unei „clique”. Filmul Netflix face o minunată muncă de a oferi experiențele a ceea ce se întâmplă multor lucrători corporativi din companii cu ritm rapid din întreaga lume. Uneori poate fi crud.

Mutiny of the Worker Bees dă acel dosar vibrației muncitorilor, deoarece Omar se adaptează la viața tehnică rapidă. Pe măsură ce filmul se poartă, Omar are idei, dar și un interes de dragoste; chiar temeliile pe care le construiește sunt provocate. Filmul Netflix este distractiv, dar și simbolic al naturii noastre umane – abordarea comedică a filmului, care de multe ori vine să fie o prostie uneori, este pur și simplu o caricatură pentru viața reală, acel câine mănâncă conundru din lumea câinilor care primește tot ce este mai bun din generațiile tinere.

Netflix Revolta de albine lucrătoare este o lovitură de cuțit în valoare – comedie de tip office și relatability va avea chicotind cel puțin.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2020 254 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar