Murder Mystery - Vacanță criminală (2019) online subtitrat

Murder Mystery
Murder Mystery – Vacanță criminală (2019)

Cel mai recent Netflix Original care rezultă din acordul dintre gigantul în streaming și Happy Madison de la Adam Sandler este suficient de distractiv încât să vă dorească să fie de fapt bun. Sandler se reîntâlnește cu Jennifer Aniston, co-starul lui „ Just Go With It ”, pentru o altă comedie de vacanță – cineva ar trebui să scrie o carte despre cum fostul Billy Madison a găsit o modalitate de a-și transforma cariera într-un mod de a plăti călătoriile fastuoase – cu un misterioasă răsucire a scenaristului „ Zodiac ” și „Trust” James Vanderbilt . Cu o direcție competentă, dar nespectaculară, de la Kyle Newacheck(„Game Over, Man!”) Și un rol distractiv de susținere, „Misterul uciderii” face suficient de mult pentru a menține publicul angajat până când misterul său neplăcut este rezolvat. Se încadrează în câteva prea multe trofee Happy Madison – desigur, el trebuie să fie un pic imatur și ea trebuie să joace roluri de gen în calitate de coafor iubitor de mister – dar se mișcă într-un clip suficient de constant încât fanii să fie mulțumiți, chiar dacă au uitat-o ​​în întregime până la sfârșitul weekendului.

Sandler și Aniston joacă Nick și Audrey Spitz, un cuplu din NY care își sărbătorește 15 anianiversarea nuntii. Sunt un cuplu fericit (suficient), iar Aniston și Sandler au o chimie simplă, care vine cu prietenia propriu-zisă și cuplarea fostă a ecranului. Unele dintre cele mai bune momente din „Misterul uciderii” sunt bătăile minore dintre cele două care definesc un deceniu și jumătate de căsătorie. Sunt atât de credibili ca un cuplu, încât se dorește că nu au simțit nevoia să depășească rolurile de gen pentru comedie (deși unul le este recunoscător că Sandler nu se apleacă pe o voce dubiță de data aceasta). De ce, de exemplu, Nick trebuie să trăiască minciuna că a trecut examenul detectivului său în loc să-i spună Audrey adevărul? Este genul de trupă „tip nesigur” care adesea scufundă comediile Sander (deși joacă doar un rol minor aici, din fericire).

În sfârșit, Nick face ceea ce i-a promis soției sale în urmă cu 15 ani și o duce în Europa pentru o lună de miere cu întârziere. În avion, Audrey intră într-un jucător suav din prima clasă, pe nume Charles Cavendish ( Luke Evans ), iar el îi invită pe Spitzes să se alăture lui pe yachtul familiei, în loc să ia autobuzul turistic pe care-l planificaseră inițial. După o oarecare ezitare, Audrey și Nick se găsesc împușcați în amenajarea unei wanabe Agatha Christie, când patriarhul unui imperiu de mai multe miliarde de dolari – Malcom Quince ( Terence Stamp ) – sfârșește ucis. Lista suspecților este lungă, inclusiv Grace Ballard ( Gemma Arterton ), colonelul Ulenga ( John Kani ), Suzi Nakamura (Shioli Kutsuna), Tobias Quince (David Walliams ), Maharajah Vikram Govindan ( Adeel Akhtar ) și Lorenzo ( Victor Turpin ). Desigur, nu a trecut mult până când Spitzes este numărul unu suspecți, mai ales că din ce în ce mai mulți jucători majori ajung să moară. Își pot rezolva crima și își vor șterge numele?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2019 776 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar