Mrs. Serial Killer - Soția devotată (2020) online subtitrat

Mrs. Serial Killer
Mrs. Serial Killer – Soția devotată (2020)

Mrs Serial Killer: atacatorul ar putea fi bine căsătorit și ar putea fi un criminal în serie, după cum ne spune cu titlu. Așa că ar trebui să fim cu toții în gardă, drept și să privim zgomotul cu multă spaimă, nu? Deci, atât de greșit. Există ceva atât de ridicol în legătură cu aceste două doamne care merg între ele, schimbând un dialog care este mai rău decât ludicul, livrat ca și cum ar fi într-un fel de o stranie sororitate, încât vrei să fugi departe, departe.

Iată un eșantion. Î: „kaun hai”? R: „serial criminal”. Nu, nu fac asta.

Dar asteapta. Să facem o pauză. Să nu ne grăbim. La urma urmei, acest lucru are, de asemenea, Manoj Bajpayee în ea, nu? Cât de groaznic poate fi un film cu un actor atât de minunat? Așa cum se dovedește și pot să-mi dau voie pentru fiecare moment dureros din ea, este dincolo de groază.

Permiteți-mi să vă spun ceva mai mult. Te rog, te rog, nu spune nu. Tu cu mine, încă? Multumesc multumesc.

Se dovedește că femeia cu obiectul ascuțit este soția (Fernandez) a unui chirurg (Bajpayee), care se află în închisoare pentru crimele groaznice (foarte, foarte) ale unui grup de femei tinere, toate fiind însărcinate. Un polițist beat (Raina) se apropie de casa cuplului, face comentarii nepotrivite, pândește în căutare de dovezi. În mod clar, există istorie între soție și el: de aceea îi deschide ușa, târziu noaptea, în hainele de noapte, vezi?

Între timp, apare o tânără cu o alegere foarte interesantă a culorii părului. Este expertă în arte marțiale. O să fie și mămică. Aha. Are un prieten iubit. Hmm.

Săturat? Nu? Un adevărat fraier pentru pedeapsă, nu-i așa? Bine, aici te duci. Există un avocat umbros (Zariwala) pândit într-un conac baroc, care îi oferă soției tot felul de sfaturi pentru ca ea să-și salveze soțul drag, iubitor. Strigă ea, „Meri hi story mein saari conflictes kyon aati hain”? Buna intrebare.

Nu știu despre tine, dar am terminat. Nimic, nici Fernandez, în buclele ei perfect înăbușite și nici Raina care încearcă foarte tare să apară de parcă știe ce se întâmplă și nici pe alții care vin și pleacă, nu ajută. Nici eu nu sunt obligat să raportez cu regret, Bajpayee, care ar fi trebuit să știe mai bine.

Te voi lăsa cu acest lucru greu de învins înapoi: „toh maaro, ye roz roz ke torture se toh achcha hai”, spune un personaj. Răspunde celălalt: „tortura tumne abhi dekha kahaan hai?”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2020 304 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar