Mr. Pip - Domnul Pip (2012) online subtitrat

Mr. Pip
Mr. Pip – Domnul Pip (2012)

Domnul Watts este singurul bărbat alb rămas pe o insulă după ce accesul pe aceasta a fost blocat. El deschide o școală și le prezintă elevilor săi cartea “Marile speranțe”. Matilda este o tânără care găsește liniște în povestea orfanului din perioada victoriană și, în acest mod, trece mai repede peste problemele din viața ei. The Redskins, o armată trimisă să distrugă rebelii locali se apropie, iar Matilda scrie numele personajului principal din roman pe nisip. Acest gest simplu duce la consecințe terifiante atunci când The Redskins suspectează că Pip este un lider rebel.

Omul alb singur rămas este domnul Watts ( Hugh Laurie ), o figură excentrică cunoscută pentru purtarea nasului de clovn, în timp ce își trage soția autohtonă nebunească (Florence Korokoro), în jurul unui căruț umbrit. Când se oferă să servească drept înlocuitor al profesorului a cărui evacuare a închis școala în urmă cu luni, adulții, precum și copiii sunt dubioși, dar curioși. El dezarmează copiii, în primul rând sprijinindu-se pe „Așteptări mari” ca un text pentru a citi cu voce tare și pentru a discuta.

Matilda găsește acea poveste atât de convingătoare, încât ea se gândește la personajele sale neîncetat, imaginându-le în termeni proprii, ca negri în rochie fantezistă cvasiviriană, în secvențe care reprezentă divergența majoră (deși nu prea eficientă) a scenariului din romanul lui Lloyd Jones. Însă fascinația ei pentru protagonistul lui Dickens Pip creează o neînțelegere în rândul soldaților, care cred că sătenii ascund un fugar rebel. Acest lucru are consecințe fatidice pentru mama ei devotată, cu mintea îngustă (Healesville Joel), domnul Watts, și pentru toți ceilalți prinși între facțiunile în război.

Ficțiunea bine concepută, dar pat ficțiunea lui Jones, este în fond o poveste auto-felicitată despre magia povestirii, care folosește un omagiu slav la un clasic ca o cârcă conceptuală. În mod inconfortabil, acesta prezintă, de asemenea, un bărbat alb singur, aparent lipsit de speranță, care se sacrifică în numele nativilor care vorbesc din pidgin .

Totuși, materialul sursă ar fi putut crea un film mai bun. „Domnul. Pip ”nu începe să iasă serios până la a doua jumătate, când lucrurile devin mai pline de manifestări în moduri care sunt compactate din roman, dar par a fi mai deconectate, cu epilogii plombați câțiva ani înainte. În loc să rezoneze la fel de epic și de emoționant, cu toate acestea, aceste scene mormăie punctul și devin obositoare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2012 323 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Mr. Pip
  • Data lansari: 08-09-2012
  • Genul: Drama
  • Regizori: Andrew Adamson
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar