Mr. Church (2016) online subtitrat

Mr. Church
Mr. Church (2016)

Pentru că este grav bolnavă, iar puterile o părăsesc câte puțin cu fiecare zi care trece, mama micuței Charlotte este nevoită să apeleze la serviciile talentatului bucătar Henry Joseph Church pentru a le ajuta cu treburile gospodărești. Numai că modul misterios de a fi al domnului Church îi atrage atenția fetiței, care este destul de curioasă pentru vârsta ei. Charlotte începe să îi adreseze tot felul de întrebări care au menirea de a-i satisface curiozitatea infantilă, însă astfel are loc o apropiere firească între ei, iar ceea ce trebuia să fie un aranjament de serviciu temporar, de numai șase luni, se va extinde pe o perioadă de 15 ani, creând o legătură de familie care va dura pentru totdeauna.

Nu putem doar să speculăm de ce Eddie Murphy ar alege să-și pună capăt hiatusului de patru ani de pe marele ecran cu drama interrazială extrem de greșită „Mr. Biserica.“Dacă acest lucru ar fi o încercare de a asigura o a doua nominalizare la Oscar după o lui bine meritată pentru«Dreamgirls» , el latră la copacul din dreapta. Academia iubește aservite de oameni negri, și«Dl . Biserica»este regizat de Bruce Beresford , care pare a fi dependent de acest tip de personaj, după ce a susținut acest lucru, a apărut un episod cu „Roots” și cel mai bun câștigător de imagine „ Driving Miss Daisy”, Beresford ar trebui să fie forțat să se alăture„ Subservient Cinematic Negres Anonymous ”și să lucreze prin programul lor în 12 pași. Până atunci, telespectatorii trebuie să lupte din nou cu un film în care un personaj alb răsufle despre ce a făcut Noble Negritude pentru ei.

„Aceasta se bazează pe o prietenie adevărată”, citește cartea de titlu penibilă de la începutul filmului. Acea prietenie începe atunci când unul dintre prieteni este trimis să lucreze pentru familia celuilalt. Marie ( Natascha McElhone ) are o aventură cu un bărbat căsătorit pe nume Richard. Când Richard va muri mort, voința lui va lăsa serviciile de gătit ale domnului Church (Murphy) lui Marie și micuțului ei nenorocit al unei fiice, Charlotte (Natalie Coughlin). Charlotte nu își dorește nicio parte din domnul Church sau din mâncarea lui, mergând astfel încât să le spună tuturor celor din școala ei: „Avem un bucătar nou și HE’S BLACK !!!”, subliniind culoarea pentru valoarea maximă a șocului. Nimeni nu dă naiba că Charlotte aruncă tâmpenii despre Mr. Church, cel puțin pe Poppy ( Madison Wolfe), Singura prietenă a lui Charlotte, care este mai mult decât dispusă să-și mănânce vetrele.

Charlotte îi oferă mamei sale grele despre domnul Church, fără să știe că Marie moare în secret de cancer la sân. Domnul Church este însărcinat să fie în jur până când Marie se va alătura lui Richard în marele, adulterul Dincolo. După aceea, domnul Church va merge pe drumul său vesel și Charlotte va merge probabil la un orfelinat. Stipendia domnului Church de la Richard acoperă doar șase luni de mâncare pentru taxele sale, ceea ce coincide cu timpul pe care Marie l-a mai rămas. I se promite un salariu pe viață dacă face această favoare pe termen scurt.

Cu toate acestea, Marie reușește să-și mențină cancerul peste șase ani înainte de a renunța la fantomă. Acest lucru îi permite lui Charlotte să se maturizeze într-o bătăi de seamă, absolventă de liceu jucată de Britt Robertson. Robertson povestește „Mr. Biserică ”în pasaje lungi, hiperbolice, care spun mai degrabă decât arată. Cuvintele ei servesc ca singura dovadă a legăturii strânse pe care o are cu domnul Church, făcând ca prietenia lor să sune complet goală. Domnul Biserică face toate lucrările în această relație: El pune problema cu respectul ei atunci când este copil; el plătește pentru educația ei universitară ȘI tot ce trece la cei 5-1 / 2 ani în plus, Marie rămâne în viață; el chiar o ia pe Charlotte când se întoarce de la colegiu însărcinată. În schimb, Charlotte spune lucruri drăguțe despre domnul Church pe coloana sonoră, dar nu face față pentru el pe ecran până nu este prea târziu. Urmărind această interacțiune unilaterală, îți dorești aproape că Murphy ar fi luat o pagină din concertul său de comedie „Eddie Murphy Raw” și a întrebat-o pe Charlotte: „ce ai făcut pentru mine în ultima vreme ?!”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2016 336 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar