Most Beautiful Island (2017) online subtitrat

Most Beautiful Island
Most Beautiful Island (2017)

Luciana este un imigrant nedocumentat care se luptă să supraviețuiască în Statele Unite și care va încerca să găsească răscumpărarea unui trecut furtunos printr-un joc periculos.
Thriller-ul de groază-arzător „Cea mai frumoasă insulă” este, din păcate, cel mai frustrant atunci când creatorii ei încetinesc destul de mult pentru a te face să-ți pese de Luciana (scriitoare / regizor Ana Asensio), un imigrant spaniol care trăiește în New York. Asensio petrece mult timp încercând să-i facă pe telespectatori să aprecieze durerile de cap de zi cu zi și supărările care o duc pe Luciana la o petrecere umbroasă, unde i-a promis 2.000 de dolari doar pentru a sta în preajmă și pentru a arăta atractiv. Dar multe dintre scenele care contextualizează disperarea Lucianei sunt atât de zguduitoare și atât de dramatice, încât nu te poți abține să simți că te confrunți cu o persoană fără adăpost care nu va lua niciun răspuns. Luciana este un personaj simpatic, astfel încât negarea umanității sale se simte atacată. Însă, până când situația ei devine implicantă emoțional în timpul finalului înfiorător al filmului, 20-30 de minute, vizionarea „Cea mai frumoasă insulă” este o experiență neproductiv neplăcută.

Pentru a fi clar: Asensio nu este un cineast mai mic pentru că a încercat atât de mult să-i determine pe spectatori să le placă Luciana. Mai degrabă, felul în care înfățișează viața de dinaintea petrecerii de groază a Lucianei este regretabil de ciudat. Este o furtună perfectă de lecturi de linie plană, dialog contondent și scene de pre-petrecere epuizante monoton. În cele din urmă, am încetat să mă simt rău pentru că nu mă îngrijesc suficient de greu de Luciana și am început să aștept ca povestea lui Asensio să se încheie, fie să devină mai interesant. Din fericire, acesta din urmă se întâmplă înainte ca primul să poată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 20m 2017 392 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar