Mortal (2020) online subtitrat

Mortal
Mortal (2020)

MORTAL este o nouă poveste de origine Fantasy Adventure, înrădăcinată în mitologia nordică. Este un adevărat slow-burn care mi-a plăcut de fapt. Pe parcurs, schimbă puțin stilul, pe care nu mi-a păsat. Cu toate acestea, finalul m-a lăsat cu siguranță să-mi doresc mai mult. Citiți recenzia noastră completă despre filmul Mortal aici!
MORTAL este un nou film Fantasy Adventure de André Øvredal care are un CV minunat. Voi reveni la asta mai târziu.

De data aceasta, povestea se desfășoară în Norvegia natală, deși este în mare parte în limba engleză, deoarece personajul principal este american. Este o poveste de origine înrădăcinată în mitologia nordică și da, un ciocan ajunge să joace un rol cheie. Cu alte cuvinte, sper că puteți ghici la cine se referă acest lucru.

În ansamblu, acest film este un adevărat soft-burner care nu va fi pentru toată lumea. Mi-a plăcut foarte mult această parte a filmului și a devenit oarecum o marcă comercială pentru regizor. Cu toate acestea, în cele din urmă m-am simțit dezamăgit de film. Nu mi-a dat rezultatele așa cum mă așteptam, dar poate că sunt doar ideile mele care împiedică să mă bucur de povestea povestită.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2020 606 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar